Food Market Herkku

Food Market Herkku on vuoden hedelmä- ja vihanneskauppa

Helsingin keskustan Food Market Herkulle sataa tunnustuksia. Aiemmin tänä vuonna vuoden kalakaupaksi äänestetty Food Market Herkku sai myös Puutarha-Sanomien vuoden HeVi-tunnustuksen.

26.5.2020

- On täysin poikkeuksellista, että yksi kauppa saa tällä tavalla samana vuonna erityishuomiota sekä parhaana kalakauppana että parhaana HeVi-kauppana. Näitä tunnustuksia tavoittelimmekin ja olemme koko ammattitaitoisen henkilökunnan puolesta innoissamme ja ylpeitä, sillä Herkussa panostetaan juurikin hedelmä- ja vihannesosastoon ja Suomen ensimmäisenä MSC-sertifioituun kalatiskiin, hehkuttaa Manager Janne Toivonen Helsingin keskustan Food Market Herkusta.

Food Market Herkun HeVi-osastolta löytyy kattava valikoima tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Herkku suosii myös lähituottajia ja esimerkiksi tällä hetkellä myymälästä löytyy kotimaista varhaisperunaa ja fenkolia. Kilpailussa Herkun vahvuuksina pidettiinkin juuri korkeaa kotimaisuusastetta sekä esillepanojen torimaisuutta. Valikoima myös elää vahvasti sesonkien mukaan.

- Osaston näyttävyys ja ajankohtaisuus ympäri vuoden on valttikorttimme. Valikoimamme on laaja ja elää vahvasti sesonkien mukaisesti. Kuuntelemme arjessa asiakkaitamme aktiivisesti ja kehitämme toimintaa vuoropuhelun mukaan, kertoo myymälän HeVi-osastosta vastaava Rony Mitzner.

HeVi-osastolla on myös erilaisia helposti mukaan otettavia marjarasioita, smoothieita ja valmiiksi paloiteltuja hedelmäsekoituksia itse tehtäviin smoothieihin. Sekä tietysti monesta muustakin S-ruokakaupasta löytyvä appelsiinimehukone ja sen vieressä toinen mehukone, josta saa vaihtuvaa kausimehua.

Vuoden kalakauppa 2020 -kilpailun voittajaksi valittiin Food Market Herkku Helsinki

Vuoden Kalakauppa -kilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa helmikuussa 2020. Kilpailun tarkoituksena oli nostaa palvelutiskien osaavat ammattilaiset parrasvaloihin ja vahvistaa kalan osuutta suomalaisissa ruokapöydissä. Kilpailuun ilmoitettiin yli 160 palvelevaa kalatiskiä ja kauppaa, joita äänestettiin ahkerasti verkkosivuilla. Kisa keräsi huikeasti yli 26 000 ääntä kuun aikana. Kilpailu näkyi hyvin myös sosiaalisen median puolella.

Food Market Herkku on elämyksellinen yhdistelmä kauppahallia, herkkukauppaa, ravintolaa ja kahvilaa, jossa ruoan rakastajat viihtyvät ja inspiroituvat. Vuonna 2018 avattu Food Market Herkku on kerännyt kiitosta alan ammattilaisilta. Brittiläinen kaupan alan tutkimuslaitos IGD listasi 16 ruokakauppaa maailmalta, joihin olisi hyvä käydä tutustumassa vuonna 2019. Food Market Herkku nousi listalle ainoana pohjoismaalaisena ruokakauppana.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.