Food Market Herkku

Food Market Herkku avasi pikavauhdilla ruoan verkkokaupan pääkaupunkiseutulaisille

Food Market Herkku aloitti ruoan verkkokaupan ja kotiinkuljetukset pääkaupunkiseudulla. Herkun verkkokauppa pystytettiin pikavauhdilla palvelemaan pääkaupunkiseudun kovaa kysyntää ruoan nettitilaamiseen.

24.3.2020

Helsingin keskustan Food Market Herkun valikoima laadukkaita raaka-aineita ja valmiita ruokia on mahdollista tilata nyt kotiovelle toimitettuna tai noutaa Helsingin keskustan Herkusta. Nopeutetulla aikataululla avattu uusi ruoan verkkokauppa auttaa nyt omalta osaltaan pääkaupunkiseutulaisten ruokahuollossa.

"Poikkeuksellinen tilanne sai meidät kiirehtimään Herkun verkkokaupan avaamista. Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet Herkun valikoimaa myös verkkokauppaan ja nyt jos koskaan oli oikea aika saada palvelu auki. Haluamme tässä tilanteessa omalta osaltamme auttaa toimivissa ja turvallisissa ruokatoimituksissa pääkaupunkiseudulla", kertoo digitaalisten palveluiden päällikkö Matti Torniainen S-ryhmän vähittäiskaupasta.

Koronavirustilanteen myötä ruokailu on siirtynyt pitkälti kotioloihin. Etätyöskentely ja kotona oleilu ovat saaneet ruoan verkkokaupan kävijämäärät jopa kolminkertaistumaan. Pääkaupunkiseudulla asiakasmäärien kasvu on näkynyt ajoittaisina ruuhkina ruoan verkkokaupassa.

Verkkokauppa on testivaiheessa ja sitä kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkailta kerätään jatkuvasti palautetta, jota huomioidaan kehitystyössä.

Herkulla on myös viime vuonna avattu Ruokakassi-palvelu, joka toimittaa reseptit ja raaka-aineet kotiovelle.

Food Market Herkun ruoan verkkokauppa:

  • https://kauppa.foodmarketherkku.fi

  • Palvelee pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa, pois lukien saaristoalueet

  • Nouto Helsingin keskustan Herkusta 9,90 € ja kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla 14,90 €

Raaka-aineet ja reseptit kotiin Ruokakassi-palvelusta:

  • https://www.foodmarketherkku.fi/ruokakassi

  • Palvelee pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa, pois lukien saaristoalueet

  • Mieleiset reseptit ja raaka-aineet toimitettuna kotiovelle jopa seuraavaksi päiväksi

Lisätietoja: Matti Torniainen, digitaalisten palvelujen päällikkö, SOK, puh. 010 768 0632 Food Market Herkku on elämyksellinen yhdistelmä kauppahallia, herkkukauppaa, ravintolaa ja kahvilaa, jossa ruoan rakastajat viihtyvät ja inspiroituvat.

Food Market Herkku Helsinki on vuoden kalakauppa 2020.

Brittiläinen kaupan alan tutkimuslaitos IGD listasi 16 ruokakauppaa maailmalta, joihin olisi hyvä käydä tutustumassa vuonna 2019. Food Market Herkku nousi listalle ainoana pohjoismaalaisena ruokakauppana.


Kuvat: Food Market Herkku

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.