Eden_tiedote

Break Sokos Hotel Edenin toiminta päättyy vuoden vaihteessa

Sokotel Oy:n vuokrasopimus kylpylähotelli Break Sokos Hotel Edenissä päättyy vuoden 2021 lopussa, minkä johdosta hotelli sulkeutuu 17.12.2021.

24.8.2021

Break Sokos Hotel Eden on ollut osa Sokotel Oy:n liiketoimintaa vuodesta 2006 ja nyt vuokrakauden päättyessä Sokotel Oy on päättänyt, ettei vuokrasopimusta enää jatketa.

Hotelli on avoinna normaalisti asiakkaille viimeiseen yöhön asti, ja varauskanavista on mahdollista varata huoneita 16.12.2021 saakka.

Sokotel Oy:llä on Oulussa myös Radisson Blu Oulu -hotelli, johon osa työntekijöistä pyritään siirtämään. Koko Edenin henkilökuntaa ei valitettavasti pystytä siirtämään, joten osa henkilökunnan työsuhteista tullaan päättämään vuoden vaihteessa.

Kiinteistön omistaja vastaa kylpylähotellin tulevasta kehityksestä.

S-ryhmän kanta-asiakkaita ja asiakasomistajia Oulussa palvelee Sokotelin Radisson Blu Oulun lisäksi Original Sokos Hotel Arina, jonka hotellitoimintaa operoi Osuuskauppa Arina.


Kuvat: Sokotel

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.