Näkymä Jyväskylän Prisma Keljon käyttötavaraosaston jouluesillepanoista

Black Friday starttaa joulukaupan – Prisma.fi:ssä tavoitellaan lähes tuplamyyntiä

Prisma.fi on petrannut myyntiään tänä vuonna huipputahtiin. Marraskuun puolivälissä Asiakasomistajapäivien myynti ylitti aiemmat ennätykset. Kovia myyntipäiviä on luvassa lisää 25.-29.11. Black Friday -kampanjassa sekä 30.11. Cyber Mondayn myötä. Pukinkontin superhittejä ovat nyt lihashuoltovasarat ja urheilukellot.

24.11.2020

Prisman ja Kodin Terran Black Friday 2020

  • Prismoissa ja Prisma.fi:ssä on hyviä tarjouksia laajasti eri käyttötavara-alueilta 25.-29.11.
  • Kodin Terra -myymälöissä ja Kodinterra.fi:ssä on hyviä tarjouslöytyjä 27.-30.11.

Black Friday näkyy vahvasti sekä Prisma-myymälöissä että Prisma.fi:ssä. Uusia tuote-eriä saadaan päivittäin keskiviikosta perjantaihin ja kampanja jatkuu sunnuntaihin saakka.

– Black Friday on perinteisesti viihde- ja kodin elektroniikan hintajuhlaa. Elektroniikan tuotteet korostuvat myös meillä: tarjolla on esimerkiksi puhelimia, pelitarvikkeita, kaiuttimia, kuulokkeita sekä isoja ja pieniä kodinkoneita. Lisäksi mukana on Prisman laaja käyttötavaroiden valikoima ruoanvalmistamisen ja kattamisen tuotteista pukeutumiseen ja leluihin, valikoimajohtaja Ville Vahla SOK Marketkaupasta kuvailee.

– Kyseessä on yksi vuoden tärkeimmistä kampanjoistamme, jota varten olemme valinneet satakunta kiinnostavaa merkkituotetta huippuedullisin hinnoin. Samalla Black Friday starttaa Prisman joulukaupan toden teolla.

– Uskomme, että korona-aikana korostunut kotoiluun ja harrastusvälineisiin satsaaminen jatkuu ja se näkyy myös joulun ajan hankinnoissa, Vahla toteaa.

Tavoitteena lähes tuplamyynti verkossa

Tänä vuonna Prisma.fi:ssä tavoitellaan vähintäänkin lähes tuplamyyntiä edellisvuoden Black Friday -kampanjaan nähden.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan ja toimivan asiointikokemuksen Prisma.fi:ssä. Viestimme asiakkaille entistä selkeämmin kustakin kampanjatuotteesta saatavan hintaedun, mikä helpottaa hyödyn hahmottamista. Tavoitteena on, että kaikki suosikkituotteet saa meiltä erittäin kilpailukykyiseen ja houkuttelevaan hintaan, verkkokaupan myyntipäällikkö Mika Niemelä SOK Marketkaupasta esittelee.

Kodin Terrassa täsmätarjouksia

Kodin kunnostamisen buumi on näkynyt tänä vuonna vahvasti myös Kodin Terran myynnissä. Black Fridayn aikana Kodin Terran valikoimasta voi tehdä hyviä löytöjä huippuedullisin hinnoin.

– Kodin Terran Black Friday jatkuu perjantaista maanantaille sekä verkkokaupassa että myymälöissä. Tarjoustuotteina on esimerkiksi IKI-kiukaita, Boschin akkuporakone, hengityssuojaimia, säilytyslaatikoita, saunavahoja ja -suojia sekä viime vuonna BF-hittituotteeksi noussut Kirami-kylpytynnyri, Niemelä listaa.

Cyber Monday vain Prisma.fi:ssä

Cyber Monday -tarjouspäivää vietetään 30.11. vain Prisman verkkokaupassa.

– Luvassa on Black Fridayn jälkeen täysin uusia Cyber Monday -tuotehoukutuksia urheilukelloista ammattilaistason tehosekoittimiin, Niemelä vinkkaa.

Black Fridayn hittitärppejä Prismassa

  • Lihashuoltovasara

  • Polarin urheilukello

  • Wilfan tehosekoitin pullolla

  • Samsungin ja AOC:n pelinäytöt

  • JBL:n langattomat vastamelukuulokkeet

  • Iittalan Teema-lautaset ja -mukit (valkoiset)

  • Iittalan Raami-viinilasit

  • Helly Hansen -aluskerrastot

Tutustu tarkemmin Prisma.fi:ssä


Kuvat: Petri Blomqvist

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.