sinuntoive

Asiakkaiden ääni esiin: Uusi palvelu helpottaa tuotetoiveiden esittämistä S-marketteihin

S-marketeissa on aina voinut esittää tuotetoiveita myymälässä, mutta nyt toiveiden esittäminen tehdään entistäkin helpommaksi uudella Sinuntoive-palvelulla. Sinuntoive on osa uudistuvien S-markettien tavoitetta tarjota entistäkin paremmin paikallisesti osuvia valikoimia kunkin myymälän asiakkaiden tarpeisiin.

19.5.2021

S-market on myynniltään Suomen suurin ruokakauppaketju ja siihen kuuluu 440 myymälää. Vuoden 2020 alussa aloitettu S-marketien uudistus on muokannut kesäkuun loppuun mennessä jo 313 myymälästä entistäkin laadukkaamman, asiakaslähtöisemmän ja energiatehokkaamman ruokakaupan. Miljoonaluokan panostus jatkuu: uudistusvauhti on kova ja valtaosa koko S-market-ketjusta on uudistunut vuoden 2021 loppuun mennessä. Kukin myymälä vastaa palveluillaan ja valikoimallaan paikalliseen tarpeeseen, mutta myymälöitä yhdistää raikas uusi ilme sekä niin arkeen kuin juhlaankin sopiva laadukas valikoima.  Osana paikallisiin tarpeisiin vastaamista asiakkaat voivat esittää tuotetoiveita S-marketin valikoimaan.

Sinuntoive-palvelussa tuotetoiveita varten on luotu oma verkkosivu sinuntoive.fi helpottamaan toiveiden esittämistä. Lisäksi toteutettuja toiveita nostetaan myymälöissä entistä selkeämmin merkiten asiakkaiden myymälään toivomia tuotteita Sinuntoive-merkinnöillä. Toiveet ovat myymäläkohtaisia ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

- Palvelun taustalla on S-marketin tahtotila vastata myymäläkohtaisesti lähialueen asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin ja kilpailukykyisin hinnoin. Tavoitteena on tuoda kaupan hyllyyn toiveita, jotka sitten myyntimäärien perusteella pystytään myös pitämään valikoimassa. Datan avulla pystymme hyvin ennustamaan, onko toivotulle tuotteelle juuri ehdotetussa myymälässä kysyntää, kertoo S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho.

Sinuntoive-palvelua on pilotoitu reilun vuoden ajan valikoiduissa S-marketeissa eri puolilla Suomea. Nyt Sinuntoive on käytössä kaikissa S-market-myymälöissä.

- Toivomme, että asiakkaat ottavat Sinuntoiveen innolla käyttöön. Pilottimyymälöissä tuotetoiveita on innostuttu esittämään mukavia määriä ja niistä jopa yli puolet on pystytty toteuttamaan. Valtakunnallisesti eniten toivotaan erilaisia valmisruokia, makeisia ja esimerkiksi mausteita ja virvoitusjuomia. Vaikka tunnemmekin kunkin alueen asiakastarpeet hyvin, on aina mielenkiintoista kuulla mitä erityistoiveita asiakkailla saattaisi olla. Verkkopalvelun lisäksi meitä saa tuttuun tapaan myös jututtaa myymälöissä ja esittää tuotetoiveita henkilökunnalle - kuten ennenkin, muistuttaa Päällysaho.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.