Vinkkejä työnhakulomakkeen täyttöön

Miten erotut joukosta valmista hakulomaketta täyttäessäsi?

Panosta ensivaikutelmaan

Hakemuksessa aloitus ja ensivaikutelma ovat tärkeitä. Jos hakulomakkeen alun Kerro itsestäsi -kohta on selkeä ja kiinnostusta herättävä, sillä pääsee jo pitkälle. Myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä ei ole tiettyä koulutusta, millä peli ratkeaa. Siksi asenteen ja persoonan näkyminen tässä kohtaa voi olla hyvinkin ratkaisevaa.

Huolellisuus ennen kaikkea

Meillä tarjolla olevissa työtehtävissä ei tarvitse olla täydellisen tekstin kirjoittaja, mutta huolellinen on hyvä olla. Täytä kohdat, jotka pyydetään, ja tarkista kieliasu.

Ole konkreettinen

Esimerkiksi sen sijaan, että kerrot olevasi palveluhenkinen tai tulevasi toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kerro konkreettisesti, millaisten ihmisten kanssa olet työskennellyt, millaisissa työyhteisöissä olet ollut tai esimerkiksi mitä vieraita kieliä olet työssäsi käyttänyt.

Liitä mukaan CV, jos haluat

Kun hakemuslomakkeessa keskitytään hakijan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, hyvin laaditusta CV:stä näkee yhdellä silmäyksellä työhistorian.

Haluatko meille töihin?

Ura #ässäduunissa?

Selaa avoimia työpaikkojamme, täytä hakemus ja liity mukaan 40 000 ässäläisen yhteisöön.

Kaikki avoimet työpaikkamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.