Vill du sommarjobba hos oss? - S-gruppen
Vill du sommarjobba hos oss?
Arbetsplatser

Vill du sommarjobba hos oss?

Sommarjobb 2023

Jobb finns till exempel hos Prisma och S-Market, ABC-trafikbutikerna samt på restaurangerna och hotellen. En del av sommarjobben är avsedda som ungdomarnas första jobb via en kort arbetspraktik. Beakta att det finns åldersgränser till vissa sommarjobb. Gränserna anges närmare i arbetsbeskrivningen.

Ansvarsfullt sommarjobb-kampanjen är i framtiden Ansvarsfull arbetsplats-gemenskapen till vilken S-gruppen är den huvudsakliga partnern även år 2023. Vi förbinder oss att planera och genomföra en god introduktion som hjälper att den unga får snabbt får ett grepp om arbetet och lär sig och utvecklas.

Se mer

Du hittar fler lediga sommarjobb

via den finskspråkiga sidan.

Du kan också se

våra andra lediga jobb här.

EePee

Om du är nybörjare eller erfaren inom arbetslivet, kom och jobba hos oss!

Vi söker sommarjobbare för kundserviceuppgifter på våra verksamhetsställen. Vi erbjuder bl.a. vikariat för sommarledigheter för försäljare, anställda i trafikbutiker, ABC-kockar, restaurangkockar, servitörer, receptionister, våningsvärdinnor och herr- och damfrisörer samt arbetspraktik.

Ansökningstid: 30.12.2022-31.3.2023.

Läs mer och skicka in din ansökan.

Handelslaget KPO

Vi söker 1200 sommarjobbare

Handelslaget KPO erbjuder även i år sommarjobb för 1200 unga i de österbottniska landskapen. Kom och jobba hos oss på Prisma, S-market, Sale, ABC, Emotion, Sokos Hotel, restaurang, bilaffär eller S-Banken.

Ansökningstiden för sommarjobb är 9.1.-31.3.2023.

Läs mer och ansök

*Vi kommer att informera mer om Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna -sommarpraktiken för minderåriga senare.

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.