Varuhusen och specialaffärerna
Arbetsplatser

Varuhusen och specialaffärerna

Betydelsefulla möten varje dag

Arbetet i en butik är mångsidigt och omväxlade. En arbetsdag kan rymma påfyllning av varor, kassabetjäning, försäljning och rådgivning vid en betjäningsdisk.

Ett bra butiksbesök kommer till genom lagarbete, vare sig det är en lockande frukthylla, ett tillredningstips som man får vid betjäningsdisken eller ett leende som skymtar på kassapersonens läppar.

Storleken på våra butiker varierar från Prisma-hypermarket till Sale och Alepa, hjärtat i många byar, förorter och stadskvarter. Arbetet är skiftesarbete, och kan, beroende på verksamhetsstället, också inbegripa nattskift.

Kedjorna inom varuhus- och specialvaruhandeln heter Sokos och Emotion, den senare specialiserad på kosmetika, och dessutom har vi några regionala kedjor inom specialaffärsverksamheten. I dessa kedjor arbetar i synnerhet proffs inom mode och skönhetsvård.

Som anställd hos oss får du de mångsidigaste personalförmånerna i Finland!

Se närmare på våra personalförmåner.

Bekanta dig med oss:

Valentina

Valentina Kivimäki njuter av kundbetjäning och inredning. Man har nytta av bägge två vid bruksvaruavdelningen på Prisma. Solskenet Valentina känner Prisma väl efter tretton år som anställd.

Otto

Sälja är ett jobb som Otto Salminen, biträdande butikschef på Alepa, tänder på. Viljan att utvecklas och möjligheterna att utbilda sig och göra karriär stärkte tanken på att stanna kvar inom handelsbranschen också efter sommarjobbet. Otto känner sig bra då han lockar fram ett leende på kunden.

Haluatko meille töihin?

Vill du jobba hos oss?

Kolla våra lediga platser, fyll i ansökan och bli en av oss 40 000 i S-gruppen.

Alla lediga platser

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.