Työ hotellien ja ravintoloiden myyntipalvelussa - S-ryhmä

Tarinoita hotellien ja ravintoloiden myyntipalvelusta

Alisa Vesterinen

Alisa Vesterinen

Olen Alisa ja työskentelen valtakunnallisessa huonemyyntipalvelussa. Minulla on taustana restonomikoulutus sekä hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto. Luonteeltani olen aktiivinen, kommunikoiva ja avoin persoona.

Elämäni toi minut myyntialalle, tykkään asiakaspalvelutyöstä. Minulle on myös tärkeää työskennellä päiväsaikaan, kun lapset ovat päiväkodissa. Myyntipalvelussa on hyvät työajat ja on myös mahdollisuus tehdä töitä etänä. Tämä on yksi syistä miksi, myyntipalvelu sopii minulle hyvin. Modernissa toimistossa kaikki on hyvin järjestetty työskentelyä varten.

Tämä ei ole rutiinityötä ja täällä on mahdollisuus kasvaa sekä oppia uutta. Työ sopii aktiiviselle henkilölle, joka tykkää vauhdikkaasta rytmistä. Työ myyntineuvottelijana tarkoittaa kommunikointia erilaisten ihmisten kanssa. Tärkeää tässä työssä on pystyä viestimään asiakkaalle selkeästi ja myötätuntoisesti / positiivisesti. On oltava valmis auttamaan asiakkaita niin, että asiakas aina haluaa palata takaisin.

Jokainen päivä on erilainen ja tuo odottamattomia hetkiä ja uusia tilanteita, juuri siksi pidän työstäni niin paljon!

Työkokemusta kaiken kaikkiaan minulla on S-ryhmässä 12 vuotta. Olen ollut aiemmin aamiaiskokki, tarjoilija, vastanottovirkailija ja nyt myyntineuvottelija.

Voitto Vornanen

Voitto Vornanen

Olen Voitto ja aloitin Sokos- sekä Radisson Blu -hotellien myyntipalvelussa elokuussa 2022. Löysin paikkani myyntipalvelusta sen jälkeen, kun olin työskennellyt erilaisissa myyntitehtävissä sekä hotellissa Brysselissä. Siitä sain kipinää kehittää osaamistani hotellissa työskentelyn lisäksi myös myyntityön parissa.

Tässä työssä pääsee auttamaan asiakkaita, tarjoamaan heille palveluita ja keksimään ratkaisuja, kuinka saada heille entistäkin parempi palvelukokonaisuus heidän majoittuessaan hotelleissamme. Parasta työssäni on monipuoliset työtehtävät sekä se, että pääsee asiakkaiden kanssa yhdessä löytämään parhaita ratkaisuja heidän tarpeittensa mukaan. Työssä pääsee haastamaan itseään päivittäin. Halutessaan voi ottaa myös enemmän vastuuta isompia tapahtumakokonaisuuksia rakentaessa.

Suosittelen tätä työtä niille, joilla on halua ja oppia kehittyä asiakaspalvelutyössä ja ratkaisukeskeisessä myynnissä. Vastaanottavaisella ja kehittymishalukkaalla asenteella pääsee jo pitkälle. Työssä pääsee osaksi iloista, energistä, auttavaista ja ennen kaikkea lahjakasta työtiimiä, jonka kanssa puhalletaan yhteen hiileen joka päivä.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.