Tärkeitä rooleja isoissa rakennushankkeissa - S-ryhmä
Tärkeitä rooleja isoissa rakennushankkeissa

Tärkeitä rooleja isoissa rakennushankkeissa

Vaikuttavuutta, vastuuta ja vaativia projekteja

Ja oman työsi tuloksista nauttimista. Kiinteistöässässä rakennuttamisen asiantuntijamme vastaavat S-ryhmän sisäisistä rakennutushankkeista, kuten hotelleista, kaupoista ja ravintoloista, ympäri Suomen. Rakennuttamisen asiantuntijana olet tärkeässä roolissa S-ryhmän rakennushankkeiden monissa vaiheissa tarvemäärittelystä toteutukseen ja hankekehityksestä projektijohtamiseen.

Joka tapauksessa, olit sitten urasi alussa tai jo kokeneempi konkari, takaamme sinulle aidosti vaikuttavat ja vastuulliset tehtävät sekä urakehityksen ja ammatillisen kasvun edellytykset.


Katso avoimet työpaikat


KATSO VIDEO: RAKENNUSINSINÖÖRIMME MATTI KERTOO TYÖSTÄÄN KIINTEISTÖÄSSÄSSÄ

Rakennuttaminen 20190220 Tripla 19

Lue Timon tarina

Ilmastotavoitteisiin sitoutuminen tuo kiehtovia haasteita LVI-rakennuttamisen projektipäällikön Timo Lappeteläisen arkeen.

Lue lisää

P1000589

Henkilöstöedut S-ryhmässä

S-ryhmän henkilökuntaan kuuluvana saat S-ryhmän yli 1 600 toimipaikasta Bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta riippuen 3–25 prosenttia.

Katso edut

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.