Töihin Kiinteistöässään?
Työpaikat

Töihin Kiinteistöässään?

Tule vaikuttamaan isosti

Mitä jos saisit nähdä oman työsi vaikuttavuuden yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä mutta voisit säilyttää pienen työporukan tuen ja innostavuuden?

Kiinteistöässässä vastaamme jopa 2,5 miljoonan neliön rakennuttamisesta, ylläpidosta ja energiatehokkuudesta S-ryhmän sisäisissä hankkeissa. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä, ottaa vastuuta ja toteuttaa isojakin uraunelmia.

Haluatko kuulla, mitä uramahdollisuuksia meillä on tarjota juuri sinulle?

Katso avoimet työpaikat

Rakennuttaminen 20190220 Tripla 15

Kiinteistöjen manageerauksen tehtävät

Suurten kokonaisuuksien hallintaa ja vahvaa yhteistyöhenkeä.

Lue lisää tehtävistä

Tutustu työkavereihin, joiden kanssa on ilo tehdä töitä

Kiinteistöässä 2

Jenna Lehtovaara, kehitys- ja talouspäällikkö

"Tykkään siitä, että meillä on töissä luottamuksen ilmapiiri, jossa annetaan vapaus hoitaa omat työt niin kuin itse parhaaksi näkee. Se tuo tietysti myös paljon vastuuta. Meillä jokaiselle luodaan myös oma kehittymispolku ja mietitään, millaista koulutusta kehittyäkseen tarvitsee."

Rakennuttaminen 20190220 Tripla 35 2400

Matti Jaatinen, rakennuttajapäällikkö

"Työnkuvani palvelee pitkäaikaisia urasuunnitelmiani. Pääsen oppimaan joka päivä arjen työni kautta ja varsinkin ongelmanratkaisukyky kehittyy jatkuvasti. Olen päässyt mukaan rakennuttamisen prosesseihin mielenkiintoisten hankkeiden alkuvaiheesta saakka, mikä on ollut itselleni opettavaista ja innostavaa."

P1000507 2400

Johanna Häikiö, asiakaspäällikkö

"Kiinteistöässässä minua innostaa mielenkiintoinen ja haastava työ, jossa pääsen kehittymään ammattilaisena joka päivä. Lisäksi minulla on todella mukavat työkaverit. Olemme rento ja huumorintajuinen porukka. Täällä on myös hyvin sitoutunutta väkeä ja pitkiä työuria, ja vaihtuvuus on pieni. Kiinteistöässässä viihdytään."

P1000589

Henkilöstöedut S-ryhmässä

S-ryhmän henkilökuntaan kuuluvana saat S-ryhmän yli 1 600 toimipaikasta Bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta riippuen 3–25 prosenttia.

Katso edut

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.