S-Trainee

S-ryhmä palkkaa 14 traineeta tulevaisuuden liiketoimintoja rakentamaan

S-ryhmän S-Trainee-valmennusohjelmaan rekrytoidaan 14 uutta traineeta ympäri Suomen. Paikkoja on auki eri liiketoimintoihin ja vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haussa on nuoria talentteja tulevaisuuden avainpositioihin.

17.3.2021

– Kauppa kansainvälistyy ja digitalisoituu voimakkaasti. Emme hae valmennusohjelmaamme harjoittelijoita, vaan traineita rakentamaan muutosta kanssamme, SOK:n henkilöstöjohtaja Susa Nikula kertoo.

Valmennusohjelman ydintä on teoreettisen opiskelun yhdistäminen käytännön työhön: trainee työskentelee S-ryhmän toimipaikoissa ja tukitoiminnoissa henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja tarjoaa traineelle tilaisuuden kasvaa kykyjensä mukaan tulevaisuudessa yhä vaativampiin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin.

– Näkisin juuri tässä ajassa, koronan keskellä, haun starttaamisen erityisen positiivisena signaalina ja pidän sitä tärkeämpänä kuin koskaan. Nuorten pitää voida luottaa tulevaisuuteen ja siihen, että maailma ei ole pysähtymässä, Susa Nikula lisää.

S-Trainee on ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille tai pian valmistuville suunniteltu valmennusohjelma, joka kasvattaa tulevaisuuden kykyjä S-ryhmän johtopaikoille ja vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haku S-Trainee 2021 -ohjelmaan on auki 15.3.-5.4.2021. Paikat ja tietoa hausta: S-Trainee 2021 - S-ryhmä (s-ryhma.fi)


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.