Voimavarana ihmiset

Voimavarana ihmiset

S-ryhmä työllistää noin 40 000 henkilöä. Jokainen meistä on työyhteisön jäsenenä yhdenvertainen: mitä monimuotoisempi porukka, sitä enemmän näkökulmia arjen pulmien ratkomiseen!

Työvoimapula on totta jo monilla aloilla, ja suomalainen työelämä todella tarvitsee kaikkia. S-ryhmä haluaa olla yhä vetovoimaisempi kaiken ikäisille ja taustaisille ihmisille ja kehittää työelämää monenlaisiin yksilöllisiin elämäntilanteisiin sopivaksi. Haluamme olla työpaikka, jossa saa sanoa ja uskaltaa tehdä – jossa persoonansa saa laittaa peliin ja jokainen voi olla oma itsensä.

Yhteisöllisyys ja yhteinen hyvä ovat osuustoiminnan perusajatuksia. Joukkoon kuulumista ja asiakkaiden vaikutusmahdollisuuksia osuuskauppojen toimintaan kehitämme 2020-luvun näköisesti, esimerkiksi digityökaluja hyödyntäen. S-ryhmässä jokaisella on ääni, ja asiakasomistajan äänen kuuntelussa meillä on Suomen laadukkain data hyödynnettävänä. Iso mahdollisuus, suuri vastuu ja lupaus, jonka haluamme lunastaa.

40 000

työntekijää

14 000

kesätyöntekijää vuosittain

27 %

työntekijöistä alle 25-vuotiaita

84

eri kansallisuutta

2,5

miljoonaa asiakasomistajaa

Uutisia aiheesta

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.