Jouluinen lahjapaketti keittiössä.

Vaihtoehto jouluruuhkille: pukinkontti täyteen verkko-ostoksilla – katso tärkeät päivämäärät

S-ryhmän verkkokaupoissa jouluostokset voi milloin vain tehdä kätevästi kotoa käsin. Verkko-ostajan on kuitenkin tärkeää toimia ajoissa, jotta ostokset ehditään toimittaa ennen joulua. Esimerkiksi Prisma.fi-tilaukset ehtivät aatoksi perille, kun ne tehdään viimeistään 13.12.

4.12.2020

Merkkaa kalenteriin

  • Lahjat Prisma.fi:stä 13.12.2020 mennessä
  • Sokos.fi:stä viimeistään 20.12.2020

Joululahjojen kestosuosikit

  • Pehmeät paketit, esim. pyjamat, aamutakit, merinovillaiset alusasut, pussilakanat talvisissa kuoseissa, fleece-huovat, Reino- ja Aino-tossut
  • Astiat ja sisustustuotteet, esim. Iittalan Teema-lautaset, patalaput ja -kintaat jouluisissa väreissä, paistolämpömittari, löylytuoksut
  • Kirjat, esim. Mitä Missä Milloin ja Guinness World Records sekä kotimaisten suosikkikirjailijoiden uusimmat teokset.

Joululahjakauppa S-ryhmän verkkokaupoissa on käynyt vilkkaana viime aikoina. Eikä ihme, sillä marraskuun puolella Prisman ja Sokoksen myymälöissä sekä verkkokaupoissa järjestettiin asiakasomistajapäivät sekä Black Friday -kampanja. Moni asiakasomistaja onkin tehnyt viimeaikaisten kampanjoiden aikana edullisia löytöjä pukinkonttiin.

Otolliset ajat jouluhankinnoille jatkuvat edelleen. Prisma.fi:ssä tehdyt tilaukset ehtivät aatoksi perille, jos ne tehdään 13.12. mennessä. Ostokset Sokos.fi:stä on syytä tehdä viimeistään 20.12., jotta tuotteet saapuvat asiakkaalle ennen aattoa.

Myös jouluruoat verkosta

S-ryhmän ruoan verkkokauppojen verkosto on tänä vuonna kasvanut huomattavasti, ja jouluun niiden kapasiteettia on nostettu. Esimerkiksi aikaikkunoita on enemmän tarjolla, lisäksi monissa toimipaikoissa asiakkaiden tilaamia tuotteita kerätään lisäkäsien ansiosta normaalia useammassa vuorossa – jopa öisin.

Joulupöydän antimien toimitukset ruoan verkkokaupasta on tärkeää varata hyvissä ajoin. Esimerkiksi Foodie.fi-verkkopalvelussa varauksen voi tehdä kahta viikkoa ennen toimitusta.

– Ruoan verkkokaupan aikaikkunat jouluviikolle tullaan myymään jo hyvin aikaisessa vaiheessa, vaikka kapasiteetti on tänä vuonna suurempi kuin koskaan. Jouluruokien tilaukset kannattaakin laittaa sisään heti, kun aikaikkunat näille päiville aukeavat, opastaa verkkokaupan päällikkö Emilia Ala-Kurikka S-ryhmän vähittäiskaupasta.

Kivijalkamyymälät palvelevat jopa ympäri vuorokauden

Monissa S-ryhmän kaupoissa on joulun alla käytössä laajennetut aukioloajat. Useat myymälöistä palvelevat joulua edeltävinä päivinä jopa kellon ympäri. Tavanomaista väljemmät aukioloajat mahdollistavat turvallisen jouluostoksilla käymisen myös vallitsevan koronatilanteen aikana: kaupoissa voi asioida esimerkiksi hiljaiseen yöaikaan.

– Koronan aiheuttama poikkeustilanne vaikuttanee joulun kaupankäyntiin niin – ja jopa toivomme sitä, että – jouluhankinnat jaksotettaisiin pidemmälle ajanjaksolle, jotta merkittävimmät jouluruuhkat vältettäisiin ja turvavälit säilyisivät riittävinä. Kannustamme asiakkaitamme myös hyödyntämään kauppojemme laajennettuja, jopa ympäri vuorokauden olevia aukioloaikoja, sanoo S-ryhmän käyttötavarakaupan johtaja Virpi Viinikainen.

S-ryhmän toimipaikoissa on tehty koko koronapandemian aikana monia järjestelyitä, jotta asiakkailla olisi turvallista asioida ja henkilökunnalla niin ikään turvallista työskennellä. Tärkeät myymäläasioinnin pelisäännöt ja muistutukset turvaväleistä, käsihygieniasta ja korttimaksamisen suosimisesta lähtien pätevät kaikissa myymälöissä joka päivä. Myymälähenkilökunta käyttää myös erilaisia suojavälineitä, kuten maskeja ja visiirejä.

Luitko jo nämä?

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.