Kuvateksti

Turun matkailuun pääsee käsiksi kännykällä

Uusi kännykkäsovellus tuo Turun kulttuuri- ja luontonähtävyydet matkailijoiden ja kaupunkilaisten taskuun. Turku Touringin tuottama matkailupalvelu voitti marraskuun alussa Suomen paras mobiilipalvelu 2012 palkinnon.

10.2.2013

Mobiilipalvelusta http://m.turkutouring.fi löytyvät tiedot ja ajankohdat musiikkijuhlista kuten Ruisrockista, Saaristo Openista, kaksikymmenvuotisjuhliaan viettävästä Muumimaailmasta sekä joulunajan tapahtumista.

Turku Touringin toimitusjohtaja Ann-Marget Niemen mukaan Turun linnassa jatketaan teemanäyttelyitä. Tänä vuonna siellä voi kokea kauhukierroksen ja ritarikierroksen lisäksi myös kuntokierroksen portaineen.

Yhteistyötä Hamburger Börsin kanssa

Vuoden 2012 suosituin Sokos Hotelli Hamburger Börs tekee tiivistä yhteistyötä Turun kaupungin matkailutoimiston Turku Touringin kanssa.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.