Vuoden 2016 Roosan nauhan on suunnitellut Michael Monroe

Tue rintasyövän vastaista työtä Roosa nauhalla

Syöpäsäätiön Roosa nauha-kampanja on käynnistynyt ja jatkuu 31.10. asti.

22.9.2016

Roosa nauha -kampanjalla on vuosien varrella edistetty suomalaista rintasyöpätutkimusta ja vaikutettu siihen, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. Lisäksi lahjoitusvaroilla on rahoitettu neuvontatyötä ja ylläpidetty Syöpäjärjestöjen maksutonta neuvontapalvelua.

S-ryhmä on keräyksen pääyhteistyökumppani ja myy Roosa nauhoja sekä Roosa nauha -tuotteita Prismoissa, Sokoksissa, S-marketeissa, Alepoissa, Saleissa ja ABC-liikennemyymälöissä ympäri Suomen. Pressoista ja Coffee Houseista voi ostaa Roosa nauha -pullaa. Keräykseen voi osallistua myös lahjoittamalla rahaa verkossa: www.roosanauha.fi.

Tämän vuoden rock-henkisen Roosan nauhan on suunnitellut muusikko Michael Monroe. Lue lisää Roosa nauha -kampanjasta ja rintasyövän vastaisesta työstä osoitteessa https://roosanauha.syopasaatio.fi/.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.