Tietosuoja mies mobiili

Tietosuojaa selkeästi: S-ryhmän tietosuojasivusto uudistui

Tänään olemme julkaisseet uudistuneen tietosuojasivustomme, jolle olemme koonneet kattavan tietopaketin henkilötietojen käsittelystä S-ryhmässä.

3.8.2020

Me S-ryhmässä olemme sitoutuneet kunnioittamaan jokaisen asiakkaamme, henkilökuntamme jäsenen ja meiltä työpaikkaa hakevan henkilötietojen suojaa. Käsittelemme henkilötietoja asianmukaisesti ja tietoturvallisesti vain siinä laajuudessa, kuin se on tarpeellista. Henkilötietoja käsittelemällä voimme palvella paremmin juuri sinua. 

Parempaan palveluun ja eri kohderyhmiemme tietotarpeiden huomioimiseen pyrimme myös uudistamalla S-ryhmän tietosuojasivuston. Uudistetuilla sivuilla kerromme, mitä henkilötietoja keräämme, miksi ja miten niitä käsittelemme. Neuvomme myös, kuinka käytät oikeuksiasi, eli kuinka voit tarkistaa, päivittää ja poistaa omia tietojasi. 

Asiaa kaikille – eli juuri sinulle 

Uudistuneella sivustollamme tietomäärä on lisääntynyt ja syventynyt. Olemme esimerkiksi lisänneet työntekijöitämme ja meiltä töitä hakevia koskevia sisältöjä sekä meiltä usein kysyttyjen kysymyksien ja vastauksien kokonaisuuden. Uutispalstan johdosta myös sivustomme ajankohtaisuus kasvaa.  "Verkkopalvelumme kokoaa kattavasti yhteen paikkaan asiakkaitamme, työntekijöitämme, työnhakijoitamme ja yhteistyökumppaneitamme kiinnostavia tietoja siitä, miten henkilötietoja S-ryhmässä käytämme. Jokaisella on laissa säädetty oikeus saada tietoa omien henkilötietojensa käsittelystä, ja yritysten, kuten S-ryhmän, velvollisuus on tarjota tuota tietoa avoimesti ja läpinäkyvästi", tietosuojavastaava Heljä-Tuulia Pihamaa S-ryhmästä kertoo. 

Kansankielellä selkeästi 

Tietosuoja ei ole aiheena helppo. Monien mielestä se sisältää monimutkaiselta kuulostavaa sanastoa, jonka ymmärtäminen voi tuntua vaikealta. 

"Olemme pyrkineet pääsemään eroon kapulakielestä. Haluamme, että aiheeseen perehtymättömänkin olisi mahdollisimman helppo ymmärtää, mitä henkilötietoja S-ryhmässä käsittelemme, mistä syystä ja millaisia oikeuksia henkilöillä on heistä tallentamiimme tietoihin. Jokaisen on hyvä perehtyä näihin asioihin", Heljä-Tuulia muistuttaa.  

Jatkossa sivut kehittyvät edelleen ja elävät ajassa mukana. Tietosuojasivuilla tullaan tiedottamaan mahdollisista muutoksista S-ryhmän henkilötietojen käsittelyssä. Jatkossa sivuilla tarjotaan myös tietosuoja-aiheisia videoita ja raportointia tietosuojasta artikkeleiden muodossa.  

Tietosuojasivusto https://s-ryhma.fi/tietosuoja

Lisätietoja: S-ryhmän tietosuojavastaava Heljä-Tuulia Pihamaa, helja-tuulia.pihamaa (at) sok.fi. 

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.