Kuvateksti

Takaisinveto: Tarroitusvirhe Tesco Free From Toffee & Vanilja jäätelötuutissa

SOK vetää pois markkinoilta Tesco Free From -tuotesarjan Toffee & Vaniljajäätelötuutteja.

24.4.2018

Tuotteen EAN-koodi on 5054775540099 ja tuotteen pakkauskoko 4 x 110 ml, 440 ml. Tuotteen valmistuttaja on Tesco Stores Ltd., Iso-Britannia. Takaisinveto koskee parasta ennen -päiväyksiä 05.2019 ja 07.2019. Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma-, S-market-, ABC-, Sale- ja Alepa-myymälöissä.

Osassa Maidottomia ja gluteenittomia Toffee-Vaniljatuutti -pakkauksia on virheellisesti Maidottomien jäätelöpuikkojen tarra. Toffee-vaniljatuutit sisältävät allergeenia soijalesitiini, jota ei tarrassa ole mainittu. Tuote ei siis sovi henkilöille, jotka ovat erittäin allergisia soijalle. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Soijalle allergisia kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Virheellisten tuotteiden kartonkipakkauksen päiväys- ja eräkoodit pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen:

S-KuluttajaneuvontaTunnus 502047000003 VASTAUSLÄHETYS

Ostos hyvitetään.Pahoittelemme tapahtunutta.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.