Kuvateksti

Takaisinveto: Rainbow Broilerin fileesuikale saattaa sisältää sinapinsiementä

SOK vetää Rainbow Broilerin fileesuikale, miedosti suolattu 700 g -tuotteen takaisin markkinoilta. Tuotteen valmistuksen yhteydessä valmistajalta on päässyt tuotteen sekaan pieni määrä sinapinsiementä sisältävää marinadia. Sinapinsiementä ei ole mainittu ainesosaluettelossa. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion sinapille allergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen.

26.6.2014

Tuotteen EAN-koodi on 6414893501003, pakkauskoko 700 g ja valmistaja Atria Suomi Oy. Takaisinveto koskee vain päiväystä 1.7.2014. Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale-, Alepa- ja Sokos -myymälöissä.

Virheellisen tuotteen etiketti pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien tiliyhteystietojen kanssa (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Ostos hyvitetään.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.