SOK:n konsernijohtoryhmän jäsen Suso Kolesnik jättää tehtävänsä

SOK:n konsernijohtoryhmän jäsen Suso Kolesnik jättää tehtävänsä

SOK:n Maine ja vastuullisuus -yksikön johtaja ja SOK-yhtymän konsernijohtoryhmän jäsen Suso Kolesnik eroaa SOK:n palveluksesta. Kolesnik jää pois konsernijohtoryhmästä maaliskuun lopussa ja SOK:lta kesäkuun puolivälissä.

26.3.2013

Suso Kolesnik aloitti SOK:n viestintäjohtajana ja silloisen johtajiston jäsenenä 1.6.2003.

"Olen saanut toimia suomalaisen talouselämän ja yhteiskunnan näköalapaikalla kymmenen vuotta. Se on ollut mahtava koulu, josta olen hyvin kiitollinen. Nyt on aika luovuttaa vastuut tuoreille voimille ja siirtyä itse eteen­päin", Suso Kolesnik sanoo.

"SOK:n johtajana Suso Kolesnik on tehnyt hienoa työtä vastuullisen ja osuus­toiminnallisen S-ryhmän vahvistamiseksi yhdessä osuuskauppojen, omistaja­hallinnon ja asiakasomistajien kanssa. Hän on opettanut meitä ymmärtämään merkityksemme asiakasomistajiemme arjessa, sidosryhmiemme keskuudessa ja suomalaisen yhteiskunnan rakentajana. Kunnioitamme Suson päätöstä suunnata urallaan eteenpäin ja toivotamme hänelle siinä menestystä", toteaa SOK:n pääjohtaja Kuisma Niemelä.

SOK Maine ja vastuullisuus -yksikköä vetää oman toimensa ohella yhteiskunta­suhdejohtaja Kai Ovaskainen 1.4.2013 alkaen.

Lisätietoja:Kuisma Niemelä, p. 050 370 0252Suso Kolesnik, p. 050 388 3188

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.