SOK:n johto-organisaatiossa muutoksia vuoden 2015 alussa

SOK:n johto-organisaatiossa muutoksia vuoden 2015 alussa

SOK:n johdon työnjaossa tapahtuu muutoksia vuoden 2015 alussa. Johtaja Veli-Pekka Ääri nousee tuolloin SOK:n johtoryhmään vastuualueenaan viestinnän, markkinoinnin ja digitaalisten palveluiden kokonaisuus.

27.11.2014

Johtaja Harri Miettinen puolestaan aloittaa samassa yhteydessä SOK:n kenttäryhmän kehityksestä vastaavana johtajana. Hän raportoi jatkossa kenttäjohtaja Arttu Laineelle.

Lisäksi SOK:n IT-palvelut siirtyvät vuoden vaihteessa hallinnosta ja taloudesta vastaavan johtaja Jari Annalan alaisuuteen.

SOK:n Strategiapalvelut ovat puolestaan jatkossa suoraan pääjohtajalle raportoiva esikuntatoiminto.

Veli-Pekka Ääri (s. 1968) on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Hän aloitti SOK:n palveluksessa vuonna 2011 asiakkuusstrategiahankkeen vetäjänä ja valittiin vuoden 2012 kesäkuun alusta SOK:n markkinointijohtajaksi. Vuosina 2005–2011 Ääri työskenteli mainostoimistoissa, mm. TBWA Helsingin strategiajohtajana ja TBWA Tequilan toimitusjohtajana. Vuosina 1998–2005 hän oli Elisan palveluksessa markkinoinnin ja asiakkuuksien tehtävissä, mm. asiakkuusjohtajana.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.