SOK ja Zeeland Family laajaan yhteistyöhön markkinoinnin tuotannosta - S-ryhmä
Takaisinveto: Wewalka GmbH Nfg. KG vetää Wewalkan Pizza Kit -tuotetta pois myynnistä  Lue lisää
Kuvateksti

SOK ja Zeeland Family laajaan yhteistyöhön markkinoinnin tuotannosta

SOK ja Zeeland Family ovat tehneet aiesopimuksen laajasta markkinoinnin tuotantoa koskevasta yhteistyöstä. Osana yhteistyötä yritykset ovat sopineet, että 25 SOK:n markkinoinnin tekijää siirtyy liiketoimintasiirrolla Zeeland Familyn Studiolle ns. vanhoina työntekijöinä 1.1.2017.

5.10.2016

SOK on panostanut viime vuosina vahvasti markkinoinnin ja viestinnän vaikuttavuuden kehittämiseen.

– Markkinoinnin ja viestinnän on tuettava liiketoiminnan tavoitteita strategisella tasolla oikea-aikaisilla viesteillä ja tuloksellisilla toimenpiteillä. Näin parannamme markkinoinnin vaikuttavuutta ja voimme hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia täysimääräisesti. S-ryhmän tehtävä on määritellä, mitä viestimme, miten, milloin ja kenelle. Tuotantokumppani vastaa markkinoinnin käytännön toteutuksesta, SOK:n asiakkuuksista, viestinnästä ja digitaalisista palveluista vastaava johtaja Veli-Pekka Ääri kertoo.

SOK valitsi Zeeland Familyn kumppaniksi, koska yrityksellä on hyvä käsitys markkinoinnin tulevaisuudesta ja kyky tuottaa monipuolisesti erilaisia sisältöjä.

– Oleellista on, että kumppani panostaa taktisen markkinoinnin automaation kehittämiseen. Yhä suurempi osa markkinoinnista on jatkossa automatisoitua, Ääri toteaa.

Myös Zeeland Family odottaa innolla uutta yhteistyötä.

– Tuleva yhteistyö SOK:n kanssa osuu strategiamme keskiöön eli markkinoinnin tuottamiseen palveluna. Yhteistyön merkittävyydestä kertoo se, että kyseessä on markkinointitoimialan suurin ulkoistus Suomessa. Meillä on ilo olla vauhdittamassa SOK:n, Suomen suurimman mainostajan, muutosta markkinoinnin operaatioissa ja prosesseissa erityisesti digitalisoinnin ja automaation keinoin. Toivotamme SOK:n markkinoinnin tekijät tervetulleiksi markkinoinnin luovaan työyhteisöömme, Zeeland Familyn ulkoistusliiketoiminnasta vastaava johtaja Sini Norta toteaa.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.