SOK avaa kaksi uutta Prismaa Pietariin

SOK avaa kaksi uutta Prismaa Pietariin

20.12.2012

SOK avaa Pietariin kolmannentoista Prisman torstaina 20. joulukuuta. Prisma-hypermarket on kooltaan noin 8 300 neliömetriä ja sijaitsee Frunzenskin kaupunginosassa, uudessa Balkania Nova -kauppakeskuksessa. Lauantaina 22. joulukuuta avaa ovensa asiakkaille neljästoista Prisma Grand Canyonin viihde- ja kauppakeskuksessa, Viipurin kaupunginosassa. Prisma-hypermarketilla on kokoa noin 8 400 neliömetriä.

Prisma Balkania Nova sijaitsee Kupchinon metro- ja juna-asemien vieressä olevassa kauppakeskuksessa. Keskuksen lähellä kulkee kehätie ja viereinen kaupunginosa on erittäin tiheästi asuttu ja nopeasti kehittyvä.

– Prisman lisäksi kauppakeskukseen avataan useiden muiden liikkeiden lisäksi muun muassa elokuvateatteri, luistinrata, curlingrata ja ravintolamaailma. Parkkipaikkoja on noin 2 000. Liikepaikan potentiaali on todella suuri ja uskon Prisman menestyvän erinomaisesti, toteaa SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Myös Prisma Grand Canyon sijaitsee erittäin tiheästi asutulla alueella. Lisäksi vieressä kulkee vilkas Pr.Engelsa ja lähellä sijaitsevat metroasemat Pr.Prosvescheniya ja Parnas.

– Grand Canyon on pietarilaisten keskuudessa suosittu kauppakeskus, jossa on mahdollista yhdistää ostoksien teko ja koko perheen vapaa-ajan vietto, erityisesti lasten kanssa. On hienoa, että saimme mahdollisuuden avata Prisma sinne. Uskomme että sekä Prisma että koko kauppakeskus tulevat menestymään loistavasti, lisää Punnonen.

SOK on avannut loppuvuonna 2012 ennätyksellisen nopeasti viisi myymälää ja logistiikkakeskuksen Pietariin.

– Henkilökuntamme on tehnyt hienoa työtä ja venynyt kiireen keskellä: kaikki yksiköt ovat valmistuneet suunnitellussa aikataulussa, kiittelee Punnonen.

Yhteensä Prismoja tulee olemaan Pietarin alueella noin 30 pidemmällä tähtäimellä.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.