Syökotona.fi-tiedotteen kuva

S-ryhmän Syökotona.fi-verkkopalvelu laajentuu useaan uuteen kaupunkiin

Syökotona.fi aloitti toimintansa Helsingistä huhtikuun alussa ja laajentui kuun lopulla Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalle. Nyt toukokuussa ruuan kasvaneeseen verkkotilaamisen ja kotiinkuljetuksen kysyntään vastaava palvelu laajentuu usean eri osuuskaupan alueelle ympäri Suomea.

7.5.2020

Pääkaupunkiseudulla toimivan HOK-Elannon asiakkailta saadun rohkaisevan palautteen myötä uusina kaupunkeina ja alueosuuskauppoina palvelun piiriin tulevat 7.5. Kajaani Osuuskauppa Maakunnasta, Lappeenranta Etelä-Karjalan Osuuskaupasta, Mikkeli ja Savonlinna Osuuskauppa Suur-Savosta sekä Turku Turun Osuuskaupan alueelta. 19.5. mukaan liittyy Satakunnan Osuuskaupan Pori.

− Tehtävänämme on huolehtia ihmisten arjen sujuvuudesta. Haluamme tuoda suunnitelmallisuutta ja hallinnantunnetta arkeen, joka tällä hetkellä näyttäytyy epävakaana ja ennustamattomana. Kokemukset pääkaupunkiseudulla ovat olleet hyviä, joten nyt on aika laajentaa palvelua uusille alueille, sanoo digitaalisuuden johtaja Visa Jaatinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Syökotona.fi-palvelu koostuu kokkien valmiiksi suunnittelemista annoskokonaisuuksista, jotka tuotetaan ja toimitetaan vastuullisesti ja turvallisesti. Ruoat on jaoteltu kahteen osioon: Kotiruokaa-osiossa on tarjolla suosituimpia arkiruokia ja Ravintola-annokset-osiossa tuttujen ravintoloiden suosikkiannoksia.

− Palvelun Kotiruokaa-osio tehtiin asiakaskyselyn perusteella. Toiveena oli erityisesti arkea helpottavat ruokaratkaisut, mihin vastaamme reilun kokoisilla yksittäisannoksilla sekä isommilla perheannoksilla, joissa riittää syötävää kerralla useammalle tai vaikkapa yhdelle useammaksi päiväksi. Toki kaikkia palvelun annoksia voi tilata myös kerralla useamman päivän tarpeisiin.  Ravintola-annokset-osiossa on tarjolla S-ryhmän usean eri ravintolaketjun suosikkiannoksia. Tähän kokonaisuuteen asiakkaat toivoivat erityisesti hampurilaisia, ryhmäpäällikkö Tuomo Keskinen SOK Matkailu ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Annosten suunnittelussa huomioidaan aina raaka-aineiden tuoreus, terveellisyys, kestävä tuotanto- ja hankintatapa sekä kotimaisuusaste. Palvelun jokaisessa vaiheessa noudatetaan muun muassa hygieniaan ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä S-ryhmän yhteisiä vastuullisuusperiaatteita ja niistä johdettuja tarkkoja ohjeita. Sekä oma henkilökunta että mukana olevien yhteistyökumppanien työntekijät on perehdytetty ohjeistuksiin.

− Kun palvelu nyt laajentuu, lähdemme kehittämään valikoimaa edelleen saadun asiakaspalautteen perusteella. Kehitystä tulee kaikkiin tuoteryhmiin ja myös itse palveluun, Tuomo Keskinen lupaa.

Palvelu halutaan tuoda mahdollisimman monen ulottuville, joten annosten hinnat alkavat 8,90 eurosta. Asiakasomistaja saa tilauksestaan lisäksi Bonusta.

Syökotona.fi palvelee osoitteessa: https://syokotona.fi/

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.