Luotetuin merkki

S-ryhmän ketjut jatkoivat Suomen luotetuimpina – Sokos Hotelleille kymppi täyteen

Valitut Palat on julkaissut vuosittaisen Suomen luotetuin merkki -tutkimuksensa tulokset. S-ryhmän ketjut jatkoivat edellisten vuosien tapaan voittokulkuaan: Suomen luotetuimpana päivittäistavaraketjuna jatkoivat S-ryhmän marketit, hotelliketjuna Sokos Hotels ja huoltoasemana ABC. Pankkien sarjassa S-Pankki saavutti kolmossijan.

4.3.2021

Sokos Hotels -ketju arvostettiin Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi jo 10. kerran. Voitto tuli hyvin selvällä erolla muihin, kun vastaajista peräti 46,4 prosenttia valitsi Sokos Hotellit luottoketjukseen.

– Erityisesti näinä aikoina on todella upeaa, että kuluttajat ovat valinneet Sokos Hotels -ketjun jo kymmenennen kerran Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi. Luotettavuus ja turvallisuuden tunne on tämän hetken tärkeimpiä – jos ei tärkein asia – kuluttajien päätöksenteossa ja varattaessa majoitusta vapaa-aikana tai työmatkalla, markkinointijohtaja Outi Vitie painottaa.

Valitut Palat teetti Luotetuin merkki -tutkimuksen nyt 21. kerran, ja sen toteuttajana oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Nettikyselynä tehtyyn kyselyyn vastasi 2 072 suomalaista.

Tuotemerkkeihin liittyvät kysymykset ovat avoimia, eli vastaajalle ei anneta valmista listaa, mistä valita, vaan hän kirjoittaa itse mihin merkkiin hän kussakin tuoteryhmässä eniten luottaa. Tuoteryhmiä, joiden luotetuinta merkkiä kysyttiin, oli kaikkiaan 45.

Lisää tietoa tutkimuksesta ja sen tuloksista on täällä: https://www.luotetuinmerkki.fi/


Kuvat: Luotetuin merkki

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.