S-ryhmän joululahjoitukset lasten ja nuorten hyväksi

S-ryhmän joululahjoitukset lasten ja nuorten hyväksi

21.12.2011

S-ryhmän perinteisin joululahjoituksin tuetaan tänä vuonna erityisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä niin koti- kuin ulkomaillakin. Lahjoitusvaroja ohjataan tukiperhetoimintaan ja nuorten arjen hyvinvoinnin lisäämiseen. Myös lasten koulutyön tukeminen intialaisessa Ahilyapuran kylässä jatkuu. SOK:n hallintoneuvosto lahjoitti käyttörahastostaan yhteensä 25 000 euroa.

Joululahjoituksen saavat tänä vuonna Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Munuais- ja Maksaliitto ry, Hengitysliitto Heli ry, Suomen Pelastusarmeijan Säätiö, Pelastakaa Lapset ry, Nuorten Palvelu ry, Maanpuolustuksen Tuki ry ja bioRe Foundation.

Nuorten Palvelu ry edistää nuorten hyvinvointia ja tukee etenkin vaikeissa elämäntilanteissa elävien nuorten arkea. Lahjoitusvaroin tuetaan erityisesti kenttätyötä, jonka tavoitteena on nuorten osallisuuden lisääminen ja tiedon välittäminen erilaisten tapahtumien avulla.

Pelastakaa Lapset tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia. Tukiperhetoiminta on osa tätä toimintaa ja auttaa lapsiperheitä selviytymään paremmin silloin, kun vanhempien omat voimavarat ovat heikentyneet.

SOK jatkaa S-ryhmän tytäryhtiön Inex Partners Oy:n aloittamaa toimintaa intialaisen Ahilyapuran kyläkoulun tukemiseksi. bioRe Animation -kouluohjelman avulla kyläkouluja on perustettu jo 17 syrjäiselle seudulle Intiaan.

Pelastusarmeija tekee lahjoitusvaroin työtä sosiaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi yhteiskunnassamme. Syrjäytymisvaarassa olevan perheen ongelmat voivat johtaa perheen hajoamiseen ja silloin eniten kärsivät yleensä lapset.

Joululahjoitusvaroin tuetaan myös Suomen Partiolaisia, Hengityselinliitto Heli ry:n työtä lasten kuntoutus- ja liikuntaleirien ja nuorten astmaatikkojen omahoidon tukemiseksi, Munuais- ja maksaliitto ry:n työtä sairauden kohdanneiden lapsiperheiden tukemiseksi ja Maanpuolustuksen Tuki ry:n maanpuolustustyötä.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.