Ässäkeskus Helsingin Vallilassa

S-ryhmän ja S-Pankin tietosuojakäytäntöjä päivitetään

S-ryhmän ja S-Pankin tietosuojakäytäntöjä ja -selosteita päivitetään maaliskuun 2023 aikana. Muutoksen takana ovat viranomaisten tarkentuneet tulkinnat EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta GDPR:stä. Näiden tulkintojen myötä SOK:ta ja S-Pankkia pidetään jatkossa yhteisrekisterinpitäjinä tiettyjen yhteisten asiakastietojensa osalta.

22.1.2023

Muutoksen myötä tarkasti rajattua osaa S-ryhmän ja S-Pankin yhteisten asiakkaiden tiedoista käsitellään jatkossa SOK:n ja S-Pankin yhteisesti ylläpitämässä rekisterissä. Tällaisia tietoja ovat muun muassa asiakkaiden yhteystiedot, etujen maksutilin tilinumerotieto Bonuksen maksamiseksi sekä S-mobiilin käyttäjätieto, jonka avulla kehitämme S-ryhmän ja S-Pankin yhteistä mobiilisovellusta S-mobiilia.

Yhteisrekisterissä ei käsitellä S-Pankin saldotietoja tai S-ryhmän ostotietoja.

Muutos ei edellytä toimenpiteitä asiakkailta

S-ryhmän ja S-Pankin yhteisiä asiakkaita ovat kaikki asiakasomistajat tai asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt, joilla on myös S-Pankin asiakkuus. Yhteisiä asiakkaita ovat myös kaikki S-mobiilin käyttäjät, sillä S-mobiili on S-ryhmän ja S-Pankin yhteinen sovellus.

Muutos ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä.

Lisätietoa muutoksesta ja yhteisrekisterin sisällöstä löydät yhteisrekisterin infosivuilta.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.