Rainbow-lihavalikoima kasvaa toukokuussa

Rainbow-lihavalikoima kasvaa toukokuussa

4.5.2011

S-ryhmän ruokakaupan omilla Rainbow- ja X-tra -merkeillä myytävien lihatuotteiden valikoima kasvaa toukokuussa. Kauppoihin saadaan 26 täysin uutta tuotetta.

- Yli 95 prosenttia kaupoissamme myydystä lihasta on kotimaista alkuperää. Tämä prosenttiluku säilyy jatkossa vähintäänkin entisellään, sillä esimerkiksi kaikki uudet Rainbow-jauhelihat ja siipikarjanlihatuotteet ovat sataprosenttisesti kotimaista alkuperää, valikoimajohtaja Ilkka Alarotu SOK Päivittäistavarakaupan ketjuohjauksesta kertoo.

Täysin uusina Rainbow-tuotteina kauppoihin saadaan kattava valikoima erilaisia kotimaisia jauhelihoja ja broilertuotteita. Kesän grillihetkiin sopivat erityisesti broilerin ohutleikkeet, mausteiset koipipalat ja tulisesti marinoidut siipipalat.

Porsaanlihatuotteisiin uutuutena tulevat kotimaiset ulkofilee- ja kaslerpihvit. Lisäksi valikoimaa täydennetään tanskalaista alkuperää olevilla edullisilla porsaan sisä- ja ulkofileetuotteilla.

Alarodun mielestä on olennaisen tärkeää, että asiakas näkee lihan alkuperän helposti pakkauksesta. Tästä syystä alkuperämaa on merkitty selkeästi kaikkiin Rainbow-lihatuotteisiin.

Teemme parhaillaan myös valmistelevaa työtä, jotta alkuperämaa löytyisi jatkossa tuoreen lihan lisäksi myös omilla merkeillä myytävistä lihajalosteista, kuten makkaroista ja leikkeleistä. Laki ei sitä vielä edellytä, mutta haluamme olla tässä asiassa oma-aloitteisia. Mahdollisimman suuri läpinäkyvyys on asiakkaan etu.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.