Amarillon tuotteet kylmäkaapissa

PTY: Valmisruokien kysyntä kasvussa – S-ryhmän data: Näin niitä myytiin kotikunnassasi

Katso grafiikasta, miten valmisruokien myynti on kehittynyt kotipaikkakunnallasi.

5.11.2021

Päivittäistavarakauppa ry kertoo valmisruokien myynnin kasvaneen heinä-syyskuussa 16,4 prosenttia. Ilmiö on havaittu myös S-ryhmän marketkaupoissa: valmisruokien myynti-indeksi on kasvanut lähes jokaisessa kunnassa.

Valmisruokien tarjonta on korona-aikana kasvanut S-kaupoissa mm. Suomalainen Menestysresepti -kisasta ponnistaneilla tuotteilla. Härkäpavusta valmistettu Fallero sekä KomeroFoodin Ateriakippo ovat tuoneet tervetullutta vaihtelua ruokapöytään. Lokakuussa hyllyihin ilmestyivät myös uudet Amarillo-valmisateriat, jotka vastaavat laadukkaan ravintolamaisen valmisruoan ja helposti mukaan otettavien on-the-go-tuotteiden kysyntään. Grafiikassa myynti-indeksi laskettu kunnittain kaikista S-ryhmän asiakasomistajien ostoista 1.7.-30.9.2021 vrt. 1.7.-30.9.2020. Palvelutiskeiltä myytävät valmisruoat on rajattu ulkopuolelle.


Kuvat: Anssi Vuohelainen

","marks":[],"data":{}}],"data":{"uri":"https://infogram.com/valmisaterioiden-myynti-1hzj4o3lz8dk34p"}},{"nodeType":"text","value":"\n\n","marks":[],"data":{}},{"nodeType":"text","value":"Grafiikassa myynti-indeksi laskettu kunnittain kaikista S-ryhmän asiakasomistajien ostoista 1.7.-30.9.2021 vrt. 1.7.-30.9.2020. Palvelutiskeiltä myytävät valmisruoat on rajattu ulkopuolelle.","marks":[{"type":"italic"}],"data":{}}],"data":{}}]},"links":{"assets":{"block":[]},"entries":{"inline":[]}}},"media":{"items":[{"altText":"Amarillon tuotteet kylmäkaapissa","creatorName":"Anssi Vuohelainen","file":{"title":"Amarillon tuotteet kymäkaapissa","url":"https://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/1309GcLXwdjbGOEyhtQTac/c4e894088aac330582c7ff64d247baba/Anssi_Vuohelainen-2043.jpg","contentType":"image/jpeg"}}]}}

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.