Osuuskaupassa asiakas saa päättää - S-ryhmä
Kuvateksti

Osuuskaupassa asiakas saa päättää

Jos olet hankkinut S-Etukortin, olet osuuskaupan omistaja. Asiakkaana ja omistajana sinä saat päättää siitä, ketkä firmaasi pyörittävät.

12.2.2013

Äänestämällä osuuskaupan edustajistovaaleissa olet valitsemassa, ketkä istuvat osuuskauppasi edustajistossa seuraavat neljä vuotta.  Edustajiston jäsenet valitaan osuuskaupan asiakasomistajien joukosta ja edustajiston vaaleissa jokaisella asiakasomistajalla on yksi ääni.

Edustajistolla on ylin päätösvalta

Edustajiston vaaleissa kannattaa äänestää, koska edustajistolla on osuuskaupassa ylin päätösvalta. Edustajisto kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskokoukseen. Sen tehtävänä on huolehtia, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään asiakasomistajien toiveitten mukaan.

Äänestäminen on helppoa

Osuuskauppa postittaa äänestysaineistot kotiin jokaiselle äänioikeutetulle asiakasomistajalleen. Aineisto sisältää ehdokaslistat ohjeineen, vaalikuoren ja palautuskuoren. Valitset vain sinulle mieluisen ehdokkaan, laitat täytetyn vaalilippusi vaalikuoreen ja postitat sen palautuskuoressa osuuskaupalle.

Vaalit kuudessa osuuskaupassa

Tänä keväänä edustajistovaalit järjestetään kuudessa osuuskaupassa. Osuuskauppojen omilla vaalisivuilla kerrotaan tarkemmin ko. osuuskaupan vaaleista. Käy tutustumassa!

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.