Kuvateksti

Missä vaatteeni valmistetaan?

Tuotantoketjun läpinäkyvyys on S-ryhmälle tärkeää ja siksi haluamme kertoa asiakkaille mahdollisimman läpinäkyvästi ja helposti tuotteiden alkuperästä.

16.4.2014

Viime päivinä on keskusteltu siitä, että asiakkaan pitäisi saada helpommin tietoa tuotteiden alkuperästä. S-ryhmässä haluamme tehdä tiedon saamisen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi kertomalla tuotteen valmistusmaan tuotepakkauksessa tai hoito-ohjelapussa, vaikka laki ei sitä tällä hetkellä edellytä. Merkinnät löytyvät jo yli puolesta S-ryhmän pukeutumisen ja kodintekstiilien oma merkki -tuotteista. S-ryhmän pukeutumisen ja kodintekstiilien omia merkkejä ovat mm. House, Ciraf, Glup ja Aventura.

Merkintöjä lisätään tuotteisiin pakkausuudistusten myötä.  Mikäli tuotteessa ei vielä ole tietoa tuotteen valmistusmaasta, olemme valmiita selvittämään sen asiakkaan pyynnöstä.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.