Kuvateksti

Linnanmäkeen luotetaan

Suomalaiset ovat valinneet Linnanmäen Suomen luotetuimmaksi elämys- ja huvipuistoksi.

7.2.2013

Luotetuin Merkki -tutkimus tehtiin viidennen kerran peräkkäin ja sen toteutti Reader's Digest (Suomessa Valitut Palat).

Omassa kategoriassaan Linnanmäki sai Suomessa selkeästi eniten ääniä, kaikkiaan 44 prosenttia maininnoista. Tutkimuksen mukaan luottamus Linnanmäkeen on tasaista sukupuolittain ja ikäryhmittäin.

Arvioitavat ominaisuudet olivat laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Linnanmäen arvostus kasvoi edellisvuodesta kaikkia edellä mainittuja ominaisuuksia arvioitaessa.

S-ryhmä on Linnanmäen pääyhteistyökumppani. Linnanmäen avattua kautensa, huvipuistorannekkeita on myynnissä kaikissa Suomen Prismoissa ja Sokoksissa.

_Kolmattatoista kertaa toteutettu tutkimus on yksi suurimmista Euroopassa tehtävistä kuluttajatutkimuksista. Mukana oli 12 maata ja vastaajia yhteensä 18 314. Suomessa kyselyyn vastasi 2 024 Valitut Palat -lehden tilaajaa.

Tutkimuksessa selvitettiin, mitkä ovat vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 38 eri tuoteryhmässä, joista yksi oli elämys-/huvipuisto._

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.