Kokkaatko kauden parhaista kasviksista?

Kokkaatko kauden parhaista kasviksista?

Nyt kannattaa maistella keltajuurta, nauriita, valkosipulia, persimoneja, savoijinkaalia ja mandariineja.

3.11.2015

Satokausia seuraamalla ostoskoriin saa napattua vihannekset, juurekset, hedelmät ja marjat, jotka ovat sekä parhaimmillaan että edullisimmillaan. Kuukauden satokausituotteet nostetaan paraatipaikoille Prismoissa ja S-marketeissa, mikä tekee sesongin parhaiden kasvisten suosimisesta helppoa.

Lokakuussa herkuteltiin kurpitsoilla, kotimaisilla omenoilla ja päärynöillä sekä lehti- ja kyssäkaalilla. Juuri nyt kannattaa maistella miedon makuista savoijinkaalia, punajuuren lailla käytettävää keltajuurta, nauriita, valkosipulia, makeita persimoneita, granaattiomenia, Honey Crunch -omenoita sekä satsumoita ja klementiinejä.

Näyttävästi esille asetetut tuotteet ja vinkit madaltavat kynnysta kokeilla itselle vieraampiakin kasviksia. Kuukaiden kasvikset on valittu ja vinkit laadittu yhteistyössä Satokausikalenterin perustajan Samuli Karjulan kanssa. Lue Patarumpu.fi:stä, kuinka satokausituotteet hurmasivat lokakuussa ja 13-kertaistivat kurpitsan myynnin.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.