Kuvateksti

Kevään värejä Marks & Spencerillä

Kevät on saapunut Marks & Spencer-myymälöihin. Tämän kevään keskeisiä pukeutumisen trendejä ovat vahvat ja kirkkaat värit, denim ja 70-luvun vaikutteet.

5.3.2015

Marks & Spencerin vaatteet ja asusteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja etenkin hyvän laadun ja sopivan hintatason ansiosta. Lisäksi useat M&S:n vaatteet ovat innovatiivisia, eli niihin on kehitetty ominaisuus, joka parantaa vaatteen istuvuutta, lisää sen käyttöikää tai vaikka helpottaa sen silittämistä.

Tässä muutamia esimerkkejä kevään pukeutumisesta. Huom! Kuvat ovat Helsingin myymälästä, tuotevalikoima voi vaihdella myymälöittäin. 

"Ulkona sää on vaihteleva, mutta meillä paistaa aina aurinko", toteaa Helsingin Marks & Spencerin Store Manager Marja-Liisa Neuvonen viitaten keväiseen värien kirjoon.

  

Miesten pukeutumisessa trendeinä ovat vahvat värit ja rohkeampi kerrospukeutuminen. Pikkutakin alle voi laittaa muutakin kuin kauluspaidan.   

Herkullisen värinen takki kääntää katseita ja pitää lämpimänä.  

Uima-asut ovat varma kevään merkki. 

Miesten valikoimista löytyy keväiseen tyylin sopivia rennon siistejä ja erittäin laadukkaita kenkiä. 

Tervetuloa ostoksille!


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.