Ässäkeskuksen liput

Jarkko Kyttäsestä S-ryhmän vähittäiskaupan CDO

KTM Jarkko Kyttänen on nimitetty SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaukseen digikehityksestä vastaavaksi johtajaksi (CDO) 1.5.2020 alkaen.

9.4.2020

Jarkolla on pitkä kokemus digitaalisesta liiketoiminnasta muun muassa OP Ryhmän ja Sanoma Media Finlandin palveluksessa. Uudessa tehtävässään hän raportoi SOK:n kenttäjohtaja Arttu Laineelle.

”Olemme ottamassa isoa loikkaa kohti digitaalisempaa ja ketterämpää S-ryhmää. Palveluille on koronaviruspandemiaan liittyvässä poikkeustilanteessa suuremmat odotukset kuin koskaan, mikä asettaa kehitystyöllemme uusia vaateita. Samaan aikaan digikehitystä tulee tarkastella pitkäjänteisesti. Jarkolla on vahva kokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja johtamisesta, mikä antaa hänelle erinomaiset edellytykset johtaa S-ryhmän vähittäiskaupan digikehitystä ketjujohtajien ja digiosaajiemme tukena”, kenttäjohtaja Arttu Laine SOK:lta sanoo.

”Aloitan innolla uusissa haasteissa. On hienoa päästä kehittämään asiakkaille uusia arkea helpottavia ratkaisuja ostopolkujen muuttuessa nopeasti digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi”, Jarkko Kyttänen toteaa.

Jarkko Kyttänen


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.