Matkailu- ja ravitsemusalan S-Trainee, Osuuskauppa PeeÄssä - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Matkailu- ja ravitsemusalan S-Trainee, Osuuskauppa PeeÄssä

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Matkailu- ja ravitsemusala
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Kuopio sekä Pohjois-Savon alue

Osuuskauppa PeeÄssän toimialueella Kuopion seudulla sijaitsee kattava matkailu- ja ravitsemusalan verkosto mielenkiintoisine sesonkivaihteluineen käsittäen kolme hotelliamme, 23 ravintolaamme sekä ABC -liikennemyymälämme. S-Traineenamme tutustut osuuskauppamme toimintaan omana keskittymisalueenasi matkailu- ja ravitsemusala. S-Trainee-ohjelman ja osuuskauppaliiketoimintaan tutustumisen lopputuloksena sinulla on avaimet PeeÄssässä ensimmäisessä vaativassa esimiestehtävässäsi menestymiseen.

Palveluala on kasvava toimiala ja loistavan ensikosketuksen siihen voitkin saada monitoimialaisessa yrityksessämme vahvojen brändiemme (esim. Sokos Hotels) parissa. Ohjelman aikana opit toimialajohtajan opastuksella sekä mentorien tukemana käytännön työn kautta ihmisten työn johtamista, joka muuntuu koko aluetta rikastuttaviksi myytäviksi palveluiksi ja liiketoiminnaksi.

Mitä opit S-Traineenamme?

Pääset tutustumaan Kuopion alueen matkailualaa vahvasti määrittävään Tahkon alueen sesonkiin, hotelli- ja ravintola-alan tehtäviin sekä ilta- ja viihderavintoloidemme toimintaan. Jotta voit toimia näkemyksellisenä esimiehenä alati muuttuvalla palvelualalla asiakaskokemusta ja liiketoimintaa kehittäen, keskityt aluksi alan kattavan ymmärryksen kerryttämiseen käytännön työtehtäviin perehtyen.

MaRa -toimiala käy läpi suurta muutosta, joten nyt on erittäin mielenkiintoinen hetki liittyä joukkoon. Uudet matkailijoiden käyttämät verkkopalvelut ovat mullistaneet palveluiden ostokokemuksen sekä hinnoittelun. Erikoisosaamista kysyvät myös ravitsemusalan trendit sekä palveluiden digitalisoituminen. Kun esimerkiksi autopesun tai ruoka-annoksen tilaaminen onnistuu mobiilipalvelun kautta, aidot asiakaskohtaamiset nousevat uuteen arvoon. Alan osaamiseen kuuluukin keskeisesti digiosaaminen, mutta palvelujen tuottaminen on edelleen ennen kaikkea ihmisten kanssa työskentelyä. Saatkin traineena kattavan ymmärryksen siitä, mitä asiakkaat meiltä odottavat, ja miten loistavia palveluja tuottavaa henkilöstöä johdetaan.

Mistä tiedät menestyväsi tehtävässä?

Varsinkin trainee-ohjelmasi alussa tulet työskentelemään kaikkina toimipisteidemme aukioloaikoina, kun asiakkaamme viettävät vapaa-aikaansa. Vaihtelevat työajat ovat siis tehtävässä arkeasi. Voit tulla tehtävään ilman aikaisempaa alan työkokemusta, joten oppimishalusi ja sinnikkyytesi ovat kullanarvoisia. Tulevaisuuden huippuesimiehenä toimiminen on ennen kaikkea ihmisten johtamista ja sosiaalista kanssakäymistä, joten jos tunnistat itsessäsi vahvat vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja vaikuttamistaidot, sinussa on ainesta tehtävässä menestymiseen. Omasta autosta on toimialueen haltuun ottamisessa etua.

PeeÄssä on asiakkaidemme omistama palveluyritys Pohjois-Savossa. Tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajillemme, joita meillä on jo yli 118 000. Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, hotelli- ja ravintola-, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa. Tarjoamme myös parturikampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja. Toimipaikoistamme löytyy myös S-pankin palvelupisteitä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 580 miljoonaa euroa ja tarjoamme työpaikan noin 1 700 henkilölle. Toiminnastamme syntyvä tulos käytetään alueemme asiakasomistajien eduksi. Lue lisää meistä osoitteesta www.peeassa.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.