Vähittäiskaupan S-Trainee, Osuuskauppa Keskimaa - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Vähittäiskaupan S-Trainee, Osuuskauppa Keskimaa

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Vähittäiskauppa
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Jyväskylä ja muu Osuuskauppa Keskimaan toimialue

Osuuskauppa Keskimaan S-Traineena astut oppimispolulle, jolla mentorien ja tutorien tukemana kerrytät kattavan osaamisen ja valmiudet vähittäiskaupan esimiestyössä toimimiseen organisaatiossamme. Kyseessä on siis eräänlainen nopeutettu kehittymiskaista, joka kulkee käytännön myymälätyöstä myymäläpäälliköksi ja aina kohti keskijohdon tehtäviä.

Meillä tehdään töitä kädet savessa, hyvillä mielin ja sydän mukana, ja ainoastaan oma oppimisintosi, kykypotentiaalisi sekä työsi tulokset määrittelevät sen, minne polku sinut vie. Meillä on vilpitön halu ja kyky tarjota sinulle uramahdollisuuksia sekä avaimia onnistumiseen niin trainee-ohjelmassa kuin alkavalla urallasi. Toisin sanoen tämä oppimis- ja kehittymispolku ei suinkaan pääty trainee-ohjelman loppuun, vaan jatkuu läpi urasi Osuuskauppa Keskimaassa ja S-ryhmässä.

Näin etenee trainee-taipaleesi meillä

Aloitat työsi käytännön myymälätyöstä tutustuen eri ketjujemme arkeen ja työntekijöihin. Osaamisesi kehittyessä saat vastuullesi uusia, erilaisia tehtäviä laajasti kauppojen arjessa kuormien purkamisesta aina työvuorojen suunnitteluun. Rakennat käytännön työssä vahvan perustan esimiehenä toimimiselle ja tulet tutuksi eri toimipisteidemme henkilöstölle.

Myymälän arkeen tutustumisen jälkeen astut askelta syvemmälle ja tutustut vähittäiskaupan vuosirytmiin. Monipuoliset tehtävät runkomiehityksen ja asiakaspolun suunnittelusta sosiaalisen median hyödyntämiseen ja työturvallisuuden valvontaan tulevat sinulle tutuiksi. Ohjelman lopussa hallussasi on kattava ymmärrys siitä, mitä eri liikeideoiden päävastuullinen esimiestyö tarkoittaa esimerkiksi S-marketissa, Prismassa, Kodin Terrassa, Sokoksessa ja Salessa. Tästä alkaa nousujohteinen urasi S-ryhmässä ja parhaimmillaan sinulta löytyy jo tässä vaiheessa arvokkaita verkostoja sekä palava motivaatio kasvaa ja kehittyä.

Mistä tiedät, että tehtävä sopii juuri sinulle?

Ohjelma toimii kattavana perehdytys- ja tervetuliaispolkunasi taloomme, joten aikaisempaa alan työkokemusta emme odota. Olemme kuitenkin tunnistaneet eräitä tehtävissä onnistumisen edellytyksiä.

Tärkein tavoitteemme on aina kaupparyhmän ja asiakkaidemme etu, ja sen vuoksi soolopelaajat eivät kerta kaikkiaan mahdu porukkaamme. Tehtävässä pärjäätkin parhaiten, jos olet luonteeltasi verkostoituja ja tiimin yhteistä etua ajatteleva työkaveri. Lisäksi kokonaisuuksien ajattelu, halu vaikuttaa, aktiivisuus, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä rohkea päätöksentekokyky kuuluvat jokaisen hyvän esimiehen ominaisuuksiin. Jos olet vieläpä valmis upottamaan kädet saveen ja tekemään töitä täydellä sydämellä, sovit tiimiimme.

Osuuskauppa Keskimaa on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa Keski-Suomessa. Keski-Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana pystymme tarjoamaan lukuisia monipuolisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia sekä valtakunnan kattavimmat ja monipuolisimmat henkilöstöedut. Meille on tärkeää palvella asiakasomistajiamme monipuolisesti, kehittää liiketoimintaamme pitkäjänteisesti, varmistaa henkilöstömme hyvinvointi ja kantaa yhteiskunnallista vastuuta omassa maakunnassamme. Lue lisää meistä osoitteesta www.keskimaa.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.