Kaupan ja palvelualan esimiestyön S-Trainee, Etelä-Karjalan Osuuskauppa - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Kaupan ja palvelualan esimiestyön S-Trainee, Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Esimiestyö, monitoimialainen trainee-ohjelma
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Lappeenranta ja muu Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimialue

Haluatko kehittyä kaupan ja palvelualan esimiestyön ammattilaiseksi? Etsitkö pitkäjänteistä urapolkua Etelä-Karjalasta? Me Etelä-Karjalan Osuuskaupassa etsimme S-Traineeta joukkoomme kasvamaan ja kehittymään yhdeksi tulevaisuuden avainhenkilöistämme. Henkilökohtaisen mentorin tukemana trainee-taipaleesi vie sinut työkierron kautta perehtymään monitoimialaiseen osuusliiketoimintaamme ja eri konsepteihimme johtoryhmä- ja strategiatyötä unohtamatta.

S-Trainee-ohjelman tuloksena sinulla on taidot ja varmuus aloittaa työt ensimmäisessä esimiestehtävässäsi esimerkiksi marketpäällikkönä. Missä tuleva pestisi sijaitsee, tarkentuu ohjelman päättyessä kykypotentiaalisi ja tietenkin omien uratoiveidesi mukaan. Tästä voikin alkaa kasvuvoimainen urasi eekoolaisena, ja parhaimmillaan sinulla on urakehitysalustanasi paitsi Etelä-Karjalan Osuuskauppa, myös koko S-ryhmän uramahdollisuudet valtakunnallisesti.

Luonnonläheinen, vihreä ja kansainvälinen Lappeenranta puolestaan kutsuu rakentamaan uran lisäksi laadukasta elämää. Työyhteisönä olemme lämminhenkinen sekä uudistumishaluinen ja haluamme tarjota sinulle työpaikan, jossa voit todella viihtyä ja tavoitella unelmiasi kunnianhimoisesti. Mainittakoon myös, että kuvankaunis Saimaa sijaitsee vain kahden tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Muun muassa näitä asioita opit trainee-taipaleellasi

Tärkeä osa osuuskauppamme liikevaihdosta syntyy ostosmatkailun tuloksena, mikä tekee Eekoosta myös kiinnostavan työpaikan ja bisneksen. Tulet työkierrossa kerryttämään kattavan ymmärryksen, mitä se tarkoittaa eri toimialoillamme niin marketkaupan, matkailu- ja ravitsemusalan kuin esimerkiksi erikoismyymälöiden liiketoiminnassa, arjessa ja johtamisessa. Tulemme myös lähiaikoina tekemään merkittäviä uudistuksia liiketoimintayksiköihimme ja trainee-taipaleesi aikana pääsetkin mukaan seuraamaan, miten mielenkiintoisia uudistushankkeita ja -projekteja viedään läpi.

Näitä tarvitset onnistuaksesi tehtävässä

Valmennamme sinut kaikkiin tehtäviin, joten tärkeintä meille on halusi ja intosi oppia ja kehittyä. Työ onkin aluksi rivakkaa uuden opettelua, käytännön työskentelyä eri liiketoimintakonsepteissamme sekä kokonaiskuvan rakentamista. Oma-aloitteinen osaamisen soveltaminen ja omaksumiskyky sekä pitkäjänteisyys ovat paljon arvostamiamme piirteitä. Matalassa organisaatiossamme tehdään moniammatillista yhteistyötä, joten verkostoitumis- ja yhteistyötaidot ovat työssä tärkeitä. Sitkeydellä, kehittymisinnolla ja käsien upottamisella saveen tehdään meillä upeita, pitkiä ja menestyksekkäitä työuria.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista. Lue lisää meistä osoitteessa www.eekoo.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.