Vartijoita ja järjestyksenvalvojia Prismaan | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia Prismaan

Reila Palvelut Oy
 • Hakuaika
  05.12.19 - 26.01.20 23:59
 • Ketju
  Reila Palvelut Oy
 • Yritys
  Reila Palvelut Oy
 • Työnantaja
  Reila Palvelut Oy
 • Paikkakunta
  Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Vantaa
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen, Osa-aikainen
Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta. Toimintamme laajentuessa tarvitsemme lisää porukkaa laittamaan kanssamme asiat Reilaan. Tällä hetkellä rekrytoimme vartijoita ja järjestyksenvalvojia pääkaupunkiseudun Prismoihin. Tehtävänä on taata jokaiselle asiakkaalle turvallinen ja sujuva asiointi kaupassa. Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta turvallisuusalan tehtävistä ja vartijakortti, mutta tarvittaessa järjestämme kortit ja koulutukset kuntoon. Työnteon aloittaminen on mahdollista jo viikon kurssin jälkeen. Työ sopii eri elämäntilanteisiin, olet sitten kokoaikaista työtä vailla tai esimerkiksi opiskelija: voit itse vaikuttaa siihen, paljonko teet töitä viikossa ja mihin vuorokauden aikaan. Kiinnostavan työn lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Mikäli et asu vielä pääkaupunkiseudulla, pyrimme auttamaan asuntojärjestelyissä.

Lisätietoja ja hakeminen

Pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimieheen Toni Jussliniin, tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin klo 14-15, 050 517 6858 toni.jusslin@sok.fi Reilassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin. Löydä itsesi ja tienaa tonni ylimääräistä aloittamalla työt Reilassa! Jos et itse ole juuri nyt kiinnostunut, vinkkaa kaverille, maksamme vinkkipalkkion!
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.