Tarjoilija, Memphis Kamppi | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Tarjoilija, Memphis Kamppi

Memphis
 • Hakuaika
  11.07.19 - 28.08.19 11:00
 • Ketju
  Memphis
 • Yritys
  Memphis Kamppi
 • Työnantaja
  HOK-Elanto
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Memphis Kamppi on moderni, rento ja hauska juoma- ja seurusteluravintola kaupungin sykkeessä, Kampin Keskuksessa. Värikäs baari ja hyväntuulinen raikas ruoka kokoavat kaupunkilaisia yhteen kellonajasta riippumatta. Memphis Bar on ravintolan sydän. Viihtyisyys ja leikkisyys ovat meille tärkeitä, sillä haluamme omalta osaltamme olla tekemässä maailmasta hauskemman ja iloisemman paikan elää. Memphis kutsuu sinua luokseen - sillä vasta sinun seurasi, tekee siitä täydellisen. Etsimme joukkoomme ammattitaitoista, asiakaspalvelusta nauttivaa tarjoilijaa, työaika 90h/ 3vko. Edellytämme sinulta mieletöntä asennetta, positiivista meininkiä ja aitoa halua luoda asiakkaidemme vierailusta huikea kokemus. Olet yhteistyökykyinen, huumorintajuinen ja reipasotteinen asiakaspalvelija vailla vertaa. Hymysi ei hyydy kovimmassakaan kiireessä ja omaat hyvän paineensietokyvyn ja rutkasti pilkettä silmäkulmassa. Aiempi työkokemus ja erityisesti kokemus baarityöskentelystä katsotaan eduksi. Tarjoamme luotettavan työnantajan, osaavat työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi - paikassa, jossa jokainen päivä on ihanasti erilainen!

Lisätietoja ja hakeminen

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Staffpoint vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantajakuvaus

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. www.hok-elanto.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.