Ravintola-alan kesätyöt Savonlinnassa | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Ravintola-alan kesätyöt Savonlinnassa

 • Hakuaika
  19.11.19 - 29.02.20 23:59
 • Yritys
  Osuuskauppa Suur-Savo / ravintola-ala Savonlinna
 • Työnantaja
  Osuuskauppa Suur-Savo
 • Paikkakunta
  Savonlinna
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Osuuskauppa Suur-Savo / ravintola-ala Savonlinna
Keskellä kauneinta Suomea, Saimaan rannalla Savonlinnassa, ravintolamme etsivät kesäksi positiivisen ja aktiivisen asenteen omaavia työntekijöitä avuksi kesän 2020 sesonkiin! Työpaikkasi voi olla toiveidesi mukaan jossain näistä ravintoloissamme: Majakka, Perlina Di Castello, Muikkuterassi, yökerho -Tamino, Kulma Coffee shop, Prisman Presso-Rosso-express, Seurahuoneen Aula wine & dine bar tai historiallinen Olavinlinna. Voit toki työskennellä kesän aikana myöskin useammassa ravintolassa. Haemme kesäsesonkiin tarjoilijoita, kokkeja, tiskareita, aputyöntekijöitä sekä baarimikkoja, joten meiltä löytyy varmasti juuri sinullekin sopivaa tekemistä. Myöskin muutamia esimiespaikkoja löytyy sekä salin että keittiön puolelta. Jokaisessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli olet positiivisen energinen, työtä pelkäämätön, ahkera tiimipeluri, voi tämä olla juuri sinun tilaisuutesi! Sinun tulee osata heittäytyä tilanteeseen ja tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Virheitä sattuu, mutta osaat nauraa niille ja ottaa niistä opiksi. Sinulla ei mene sormi suuhun tiukassakaan tilanteessa ja jäät harvoin sanattomaksi. Aiempi asiakaspalvelutyö katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista! Sama pätee anniskelupassiin. Muista että meillä merkkaan vain asenne ja iloinen persoona - haemmehan joukkoomme mukavia työkavereita! Mikäli koet, että kuvailin juuri sinua, niin klikkaapa ihmeessä linkkiä ja laita hakemusta tulemaan. Voit hyvinkin olla juuri se persoona, jota olemme kaivanneet. Haemme palvelukseemme kesän ajaksi useampaa työntekijää jokaiseen toimenkuvaan. Työnteon voit ajoittaa vain heinäkuulle tai voit työskennellä meillä koko kesän. Pisimmillään töitä voi olla tarjolla jopa toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka. Työmäärä, työskentely ajanjakso sekä työtehtävät sovitetaan osaamisesi, aikataulujesi ja toiveidesi mukaan. Odotamme Sinulta: - Positiivista ja innostunutta asennetta - Halua oppia uutta - Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä - Paineensietokykyä - Ennakkoluulottomuutta - Joustavuutta ja kiinnostusta ravintolatyötä kohtaan - 100% panostusta vuoroissasi Tarjoamme sinulle: - Mahdollisuuden näyttää osaamistasi - Vahvan tuen ja avun työsi onnistumiseen - Tekemisen meiningin mukavassa työyhteisössä - Mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisen asiakaskunnan - S-ryhmän henkilöstöedut - Työntäyteisen hauskan kesän! Kesätyöpaikkoja täytetään jo hakuajan aikana, sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakeminen

Käy täyttämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta 2.2.2020 mennessä. Lisätietoja paikoista antaa ravintoloiden ryhmäpäällikkö Arttu Toroi, arttu.toroi@sok.fi , 010 764 2008
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.