Yritysasiakkaille - S-ryhmä
Palvelumme yritysasiakkaille
Yrityksille

Palvelumme yritysasiakkaille

S-Business ja S-Card

S-Business -kortti on käytössä S-ryhmän yli 1600 toimipaikassa. S-Business -kortti käy nyt maksuvälineenä myös Suomessa toimivissa S-ryhmän hotelleissa (Sokos Hotels, Radisson Blu, osuuskaupan omistamat hotellit) ja ravintoloissa.

S-Business -kortti vie kuittien säästämisen historiaan ja tuo yrityksellesi kuitittoman, alv-vähennyskelpoisen laskun, joka sisältää kaikki kirjanpidossa tarvittavat kuittitiedot.

Tarjoamme sinunkin yrityksellesi helpompaa ja edullisempaa ostamista, vähemmän paperityötä ja tehoa talousrutiineihin. S-Business -kortti on maksuton.

Tilaa S-Business -kortti!

S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajalle.

Korttia voit hyödyntää yli 500 S-ryhmän toimipaikassa: kaikissa Sokos Hotelleissa, Suomen Radisson Blu Hotelleissa, kaikissa valtakunnallisissa ketjuravintoloissa sekä lukuisissa yksittäisissä ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöissä.

Etuja voit kerätä ja kertyneitä etuja käyttää majoitus-, kokous- ja ravintolaostoihin niin vapaalla kuin työnkin merkeissä. Kortin vuosimaksu on 25€/vuosi ja se maksaa itsensä etujen muodossa takaisin muutamassa yössä.

Tilaa S-Card!

Palveluita autoista hotellihuoneisiin ja rehusta lahjakortteihin

Hotellit

S-ryhmän hotelliketjut tarjoavat työmatkustajalle Suomen laajimman hotelliverkoston lisäksi viihtyisän ja tasokkaan majoituksen. S-ryhmän hotelleista saatte parhaiten yrityksenne matkustustarpeisiin soveltuvan sopimuksen. Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit tuovat käyttöönne mahdollisuuksia liikematkustukseen, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen sekä henkilökunnan virkistykseen ja työhyvinvointiin.

Yli 60 hotellistamme löytyy erityyppisiä, modernilla kokoustekniikalla varusteltuja tiloja erilaisiin tilaisuuksiin. Ravintolapalvelumme kattavat kaiken kokouskahveista ja –lounaista aina suuriin illallistarjoiluihin. Tarjolla on myös monipuolista oheisohjelmaa sekä päiväkokouksiin että illanviettoihin ja virkistyspäiviin.

Ravintolat

S-ryhmän ravintolat tarjoavat monipuolisia palveluja erilaisiin tilanteisiin. Lounastapaamiset, ravintolaillalliset, ryhmien ruokailut, viihdetarjonta ja edustustilaisuudet hoidetaan ravintoloissamme huolehtien, ilolla ja ammattitaitoisesti. Myös henkilökunnan lounasruokailuun on ravintoloissamme monipuolista tarjontaa. Etsi sinua lähellä olevat palvelut täällä.

Lahjakortit

S-ryhmän lahjakortit ovat vaivaton tapa muistaa henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. S-ryhmä palvelee monipuolisesti ja koko maan kattavasti, joten lahjan saajalla on aina runsaasti valinnan varaa. Lahjakortit tilaat kätevimmin suoraan S-lahjakortit verkkokaupasta

Rakentaminen ja remontointi

Kodin Terra tarjoaa ammattilaisille laajan rakentamisen ja remontoinnin tuotevalikoiman. Varastovalikoimassa on kymmeniä tuhansia tuotteita edullisin hinnoin ja lähes rajaton toimitusmyyntivalikoima. Yritysasiakkaille suunnattu yritysmyynti laskee yrityksellesi edulliset tarjoukset suuremmista kokonaisuuksista ja tilausvalikoimaan kuuluvista tuotteista.

Autot ja polttonesteet

S-ryhmän autoliikkeet tarjoavat laajan henkilö- ja hyötyajoneuvomalliston sekä palvelukokonaisuuden yritysautojen käyttäjille kaikissa toimipaikoissamme. Erityisesti yrityskäyttöön on useissa henkilöautomallistoista saatavissa edustavat ja huippuvarustellut Business-vaihtoehdot. Tarkemmat autokohtaiset tiedot löydät S-ryhmän autoliikkeiden verkkosivustoilta.

Pidämme jatkuvasti huolta polttonesteiden hyvästä laadusta ja hankimme tuotteet luotettavilta toimittajilta. Kaikki myymämme polttonesteet ovat rikittömiä ja niihin on valmiiksi sekoitettuna lain edellyttämä määrä biokomponenttia.

ABC on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. Tarjoamme nykyaikaisen ja monipuolisen palveluverkoston Suomessa, mukaan lukien Ahvenanmaalla. Auton voi tankata yhteensä yli 400 ABC-asemalla. ABC-asemien tarjoamista palveluista lisätietoa ABC:n omilta verkkosivuilta abcasemat.fi.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.