Kuvateksti

SOK:n pääjohtaja: "Suurin käänne vuosikymmeneen." ‒ S-ryhmä laskee tärkeimpien ruokien hintoja

S-ryhmä sitoutuu laskemaan suosituimpien ruokien hintoja. Huomisesta alkaen asiakkaille tärkeimpien elintarvikkeiden hinnat ovat selvästi aiempaa halvemmat Prismoissa.

18.1.2015

S-ryhmä sitoutuu laskemaan suosituimpien ruokien hintoja. Huomisesta alkaen asiakkaille tärkeimpien elintarvikkeiden hinnat ovat selvästi aiempaa halvemmat Prismoissa.

‒ Linjaus on suurin strateginen käänne S-ryhmän marketkaupassa vuosikymmeneen. Merkittävä hintojen halpuuttaminen on jo vaatinut paljon tehostamista ja kustannusten karsintaa, kiteyttää SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä.

‒ Työ on nyt siinä pisteessä, että pääsemme aloittamaan hintojen laskemisen kaikissa Suomen Prismoissa. Tiedämme, että se ei vielä riitä. Edessä on pitkä tie. Emme anna periksi. Teemme kaikkemme, jotta meistä tulee edullisin ruokakauppa suomalaisille.

‒ Samalla kun laskemme ruoan hintoja, pidämme kiinni laajasta valikoimastamme ja parannamme sitä entisestään. Myös kotimaisuus on meille tärkeää: lähes 80 prosenttia tuotteistamme on valmistettu Suomessa, Heikkilä linjaa.

‒ Me S-ryhmässä olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja henkilökuntaamme. Olemme kysyneet heiltä, miten voimme parhaiten auttaa tavallisia suomalaisia nyt, kun elämme Suomessa todella vaikeita aikoja. Viesti on selvä: arjen ruokaostosten hinta on saatava alas.

Hintojen pudottaminen alkaa sieltä, missä asiakaskohtaamisia on eniten.

‒ Käytännössä tämä tarkoittaa Prismoja. Saamme arjen avun nopeimmin perille siellä, missä tavoitamme suurimman määrän asiakkaita ja missä oma tehokkuutemme mahdollistaa hintojen alentamisen, kertoo Heikkilä.

‒ Edullistaminen on osuustoiminnan perustehtävä. Ainoa tarkoituksemme on tavallisten suomalaisten auttaminen, Heikkilä summaa.

Lisätiedot:

SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä, 010 76 80200 (valtakunnallisesti)Alueosuuskauppojen toimitusjohtajat (alueellisesti)HOK-Elanto, varatoimitusjohtaja, toimialajohtaja, päivittäistavara- ja käyttötavarakauppa Veli-Matti Liimatainen

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.