S-ryhmä ja Helsinki Pride ovat yhteistyössä

S-ryhmä on kuudetta vuotta Helsinki Priden kumppani

Toisten kunnioittaminen ja arvostaminen, syrjimättömyys ja tasa-arvo ovat S-ryhmässä keskeisiä periaatteita. Meille kaikki ihmiset ovat yhtä tärkeitä ja tervetulleita.

2.6.2023

Yhteistyökumppanuutemme Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuma Helsinki Priden kanssa on meille S-ryhmässä yksi tapa kertoa siitä, että tuemme seksuaalista tasa-arvoa ja olemme mukana työssä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi. Myös osa S-ryhmän alueosuuskaupoista tukee paikallisia Pride-tapahtumia alueillaan.

"Jokaisella täytyy saada olla tunne siitä, että meillä saa ja voi olla täysin oma itsensä. Olemme tehneet yhteistyötä Helsinki Priden kanssa jo pitkään. Pride-kuukausi muistuttaa meitä siitä, että työtä yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta pitää tehdä tämän päivän Suomessakin”, sanoo vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa S-ryhmästä.

Tämän vuoden Pride Helsingin teema on riemu ja kapina. Pride-kuukautta vietetään koko kesäkuun ajan ja Helsinki Pride -tapahtuma huipentuu Pride-viikkoon 26.6.–2.7.2023. Kulkue ja puistojuhla toteutuvat tuttuun tapaan Pride-viikon lauantaina 1.7. Helsingissä.

Lisätietoja tapahtumasta Helsinki Priden sivuilta

Helsinki Pride Support Partner 2023


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.