S-Gruppens arbetsplatser - S-gruppen
Hos oss har man möjligheter så det förslår
Arbetsplatser

Hos oss har man möjligheter så det förslår

#ässäduuni som karriär

S-gruppen är en inhemsk företagsgrupp som ägs av våra kunder. Vi är marknadsledare inom handeln, och som Finlands största privata arbetsgivare sysselsätter företagen i S-gruppen över 40 000 sakkunniga. Hos oss kan du bygga en verkligt mångsidig karriär, eftersom vår verksamhet omfattar nästan alla livsområden. Vi rör på oss, äter, placerar, renoverar och gör mycket annat med hjälp av den yrkesskickliga servicen som vår personal erbjuder.

Skulle Ditt nästa karriärsteg vara i #ässäduuni?

Sommarjobbare

Vi anställer upp till 17 000 sommararbetare och praktikanter i år 2023.

Arbetsmöjligheter finns till exempel på Prisma och S-market butiker, ABC service stationer, restauranger och hotell.

Läs mer

S-Ryhmä 4.11.2021 3648 EDIT

Praktikplatser för skolelever och yrkesstuderande

Många finländares första jobb har varit hos oss. Vi sysselsätter mest ungdomar i hela Finland och av våra arbetstagare är över en fjärdedel under 25 år. Vi erbjuder bland annat sommarjobb, praktikplatser och deltidsarbete vid sidan av studierna i ett trevligt gäng.

Läs mer

T1A9973 1920x1080px

Vägar till framtida nyckelpositioner för högskolestuderanden

S-Chef och S-Trainee är utbildningsprogram för framtida chefer, direktörer och experter. Vi ingår ett avtal om fast anställning med alla som väljs till utbildningsprogrammen, och betalar lön under utbildningsperioden.

Läs mer

Betydelsefulla möten inom handelsbranschen

Våra experter i Prisma, S-market, Sale, Alepa, Sokos och andra affärer inom S-gruppen garanterar att våra miljontals kunder är nöjda med att handla i våra butiker. Handelsbranschen erbjuder utmanande och mångsidiga uppgifter i alla karriärskeden.

Läs mer

S-ryhmä 2021 brändikuvat prisma-21 ©Sami Heiskanen 3000px sRGB

Klappar ditt hjärta för att göra kunderna lyckliga?

I våra hotell och restauranger tillbringar man minnesvärda stunder och träffas nära och kära. Servitörer, kockar, restaurangchefer, receptionsmedarbetare, städare och annan personal skapar tusentals unika möten varje dag. Arbetet är roligt, intressant och varierande. Vi stöder vår personals välbefinnande, erbjuder fortsatta karriärmöjligheter och utbildar i arbetet.

Läs mer

DSC1284 preview

Mångsidig erfarenhet från trafikbutikerna

ABC-stationerna är arenor för mångsidiga begåvningar. På ABC får du en chans att arbeta i butiken, köket och restaurangen. Den finländska trafikrytmen anger takten på arbetsdagen för de som arbetar på ABC. Det finns mycket rörelse och variation.

Läs mer

Aloituskuva 2 preview

Påverka finländarnas vardag som sakkunnig

Våra sakkunniga arbetar inte bara inom detaljhandeln och turist- och restaurangbranschen, utan även i krävande uppgifter som IT-expert, dataanalytiker, i ekonomiförvaltningen eller i marknadsföring och kommunikation. Du har en konkret möjlighet att påverka finländarnas vårdag: hur och vad finländarna äter, hurdana hotell- och restauranguppleverser vi erbjuder och hur kunderna upplever tankningar på ABC-stationerna.

Läs mer

SOK HR Anssi Vuohelainen-8934

Varför att arbeta i S-gruppen?

Undersökningar visar att våra arbetare mår bra; vi mäter medarbetarnöjdheten årligen och får utmärkta resultat. Vi är huvudpartnern i Oikoties Ansvarsfull arbetsplats-gemenskap och har förbundit oss till de sju ansvarsprinciperna för gemenskapen. Dessutom är våra personalförmåner Finlands mest omfattande.

Läs mer

Haluatko meille töihin?

Vill du jobba hos oss?

Kolla våra lediga platser, fyll i ansökan och bli en av oss 40 000 i S-gruppen.

Alla lediga platser

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.