S-Gruppens arbetsplatser - S-gruppen
Hos oss har man möjligheter så det förslår
Arbetsplatser

Hos oss har man möjligheter så det förslår

Vill du jobba i ett andelslag, som är närvarande i nästan alla finländares liv?

S-gruppen är ett sådant. Vi har redan över 40 000 anställda. Vi är ett unikt sällskap också på världsnivå, eftersom vår verksamhet täcker nästan alla delområden av livet. I det här landet rör man sig, äter, logerar, placerar, renoverar och gör mycket annat genom tjänster som vårt glada lag tillhandahåller.

Vi är den största privata arbetsgivaren i Finland. Frukterna av vårt arbete försvinner inte utomlands som dividend till utländska ägare, utan distribueras som allt bättre förmåner och tjänster till våra ägarkunder. Största delen av våra kunder tillhör klassen som äger S-gruppen, dvs. ägarkunderna.

Vår grupp består av 19 regionhandelslag och av Centrallaget för Handelslagen i Finland (SOK). SOK fungerar som centralhandel för handelslagen och producerar inköps-, expert- och stödtjänster.

Medlemmarna – alltså ägarkunderna – äger handelslagen med lika stora andelar, och andra ägare finns det inte. Vi är ett andelslag, och oändligt stolta över det Hos oss har ålder, kön, hudfärg eller sexuell läggning ingen betydelse. Man ska bara kunna sin sak och göra sitt bästa.

Hos oss har man möjligheter så det förslår.

Se Lediga platser

T1A9973 1920x1080px

Skolelever och studerande till yrke

Vi erbjuder bland annat sommarjobb, praktikantplatser och deltidsanställningar i trevligt sällskap att sköta parallellt med studierna.

Läs mer

Högskolestuderande

Programmet S-Trainee, som har en lång historia, har fostrat flera innehavare av viktiga nyckelposter i gruppen.

Hos oss görs varje år flera lärdomsprov och slutarbeten för såväl regionahandelslagen som SOK, som producerar stöd-, inköps- och experttjänster till handelslagen.

Läs mer

Varför till S-gruppen?

Vi har de mångsidigaste personalförmånerna i Finland. Utom Bonus får vår personal köpförmåner vid våra 1 800 verksamhetsställen, som, beroende på handelslag och produkt, är 3–25 procent. Personalen kan också ha handelslagsspecifika förmåner.

Läs mer

Haluatko meille töihin?

Vill du jobba hos oss?

Kolla våra lediga platser, fyll i ansökan och bli en av oss 40 000 i S-gruppen.

Alla lediga platser

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.