Ässäduunissa

Johtajanaiset äänessä: Anne Sassi-Leivonen uskoo yhteistyön voimaan

10.3.2020

Anne Sassi-Leivonen, johtaja, Medialiiketoiminta

Anne Sassi-Leivonen_blogi

Anne Sassi-Leivonen

  • Johtaja SOK MEDIAn Medialiiketoiminnassa
  • Yksikkö kehittää ja myy älykkäitä mediaratkaisuja S-ryhmän omiin medioihin, kuten digitaalisiin palveluihin, Yhteishyvä-lehteen ja myymälöiden diginäytöille.

Naisten päivän kunniaksi julkaisemme neliosaisen blogisarjan, jossa SOK:n johtotehtävissä työskentelevät naiset kertovat itsestään ja ajatuksistaan koskien 2020-luvun johtamista ja työelämää sekä oman organisaation kehittämistä.

Sarjan toisessa osassa vuorossa on Anne Sassi-Leivonen, joka vastaa vuosi sitten SOK MEDIAssa käynnistetystä medialiiketoiminnasta. Se kehittää ja myy älykkäitä mediaratkaisuja S-ryhmän omiin medioihin, kuten digitaalisiin palveluihin, Yhteishyvä-lehteen ja myymälöiden diginäytöille. Dataan perustuvilla mediaratkaisulla palvellaan erityisesti tavarantoimittajia sekä bonus- ja etupartnereita. 

Markkinoinnin muutosta tekemässä

Olen työskennellyt usean vuoden ajan S-ryhmän medioiden parissa ja päässyt mukaan vauhdikkaaseen markkinoinnin muutokseen. Siinä olen oppinut, miten ainutlaatuisia osaamisia ja arvokkaita kyvykkyyksiä meillä on. Se yhdistettynä intooni kehittää aina uutta ja yrityksemme halu innovoida uutta liiketoimintaa mahdollistivat sen, että pääsin käynnistämään tämän hienosti käyntiin lähteneen liiketoiminnan.

Paras irti tiimistä

Mielestäni johtajan tärkeimpiä tehtäviä on tunnistaa tiimiläisten ja muiden yhteistyössä toimivien henkilöiden taidot ja osaamiset sekä pystyä sitten ohjaamaan tekemistä niin, että kaikkien osaamiset hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Johtajan tehtäväksi jää silloin näyttää suunta, ja osaava tiimi löytää itse parhaat keinot tavoitteiden saavuttamiseen yhdessä.

Yhteistyöllä huipputuloksiin

SOK:lla korostuvat yhteistyö- ja vaikuttamistaidot. Suurin osa työtehtävistä tehdään tiimeissä ja usein tiimi koostuu useamman organisaation työntekijöistä ja mukana saattaa olla lisäksi yhteistyökumppaneiden henkilöitä. Se edellyttää, että jaksaa kuunnella, mitä muilla osaajilla on sanottavaa ja toisaalta pystyy perustelemaan omia näkemyksiään. Yhdistämällä kaikkien tiimiläisten osaamisen saadaan aikaan parhaat tulokset.

SOK:lla on erinomaista osaamista ja huikea mahdollisuus kehittää edelleen uusia asiakkaitamme hyödyttäviä palveluita ja siten parempaa paikkaa elää. Uskon, että yhteistyössä on voima ja haluankin, että vahvistamme SOK:lla edelleen yli organisaatiorajojen ulottuvaa yhteistyötä ja kehitämme toimintamalleja, joissa kaikki pelaavat samaan maaliin suurella sydämellä ja määrätietoisuudella.

Lue sarjan seuraava osa.

 


Kuvat: S-ryhmä

Anne Sassi-Leivonen, johtaja, Medialiiketoiminta

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.