Rainbow Savustettu Kirjolohifileepala (n. 250 g)

TAKAISINVETO: Rainbow Savustettu Kirjolohifileepala (n. 250 g)

SOK vetää pois markkinoilta tuotteen Rainbow Savustettu Kirjolohifileepala. Tuotteen EAN-koodi on vaihtuva, koska n. 250 gramman tuotepakkaus on vaihtuvapainoinen. EAN-koodin alkuosa on 239303700----.

21.11.2019

Takaisinveto koskee erää, jonka viimeinen käyttöpäivä on 29.11.2019. Tuotteen valmistuttaja on SOK ja valmistaja Kalaneuvos Oy (Suomi). Takaisinveto ei koske muita tuotepäiväyksiä.

Tuotteita on myyty seuraavissa S-ryhmän myymälöissä: Prisma, S-market, ABC-market, Sale, Alepa ja Sokos.

Osassa kyseistä erää on tapahtunut virhe kypsennysprosessissa, minkä vuoksi tuote saattaa olla kypsynyt vain pinnalta. Varotoimenpiteenä kaikki yllä mainitulla päiväyksellä merkityt tuotteet vedetään pois markkinoilta.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote.

Virheellisen tuotteen pakkausetiketti pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen:

S-Kuluttajaneuvonta

Tunnus 5020470

00003 VASTAUSLÄHETYS

Lisätietoja asiakkaille: S-Kuluttajaneuvonta arkisin klo 9−13 puh. 0800 97322 tai www.s-kanava.fi

Rainbow Savustettu Kirjolohifileepala (n. 250 g)


Kuvat: S-ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.