Original Sokos Hotel Vaakuna

Sokotel ja Eezy tarjoavat uuden työn lähes sadalle lomautetulle hotellityöntekijälle

S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel ja Eezy tarjoavat 98 lomautettuna olleelle hotellialan työntekijälle uuden työpaikan ja koulutuksen. Työllistymismahdollisuudet ovat Eezyn mukaan erinomaiset.

14.4.2021

S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel ja Eezy ovat sopineet järjestelystä, jossa yhteensä 98 Sokotelin työntekijälle tarjotaan uusi työpaikka Eezyltä, kun heidän työsuhteensa Sokotelilla päättyy. Työntekijät ovat olleet lomautettuina hotellien voimakkaasti vähentyneiden asiakasmäärien vuoksi. Järjestely koskee pääosin Sokotelin työntekijöitä pääkaupunkiseudulla.

”Hotellialan toipumiseen tulee menemään pitkään rokotusten jälkeenkin. Koska meillä ei ole riittävästi työtä tarjolla, haluamme auttaa työntekijöitämme työllistymään Eezyn kautta. Olemme tyytyväisiä, että kaikille halukkaille löytyy uusi työpaikka”, sanoo henkilöstöjohtaja Jennie Stenbom.

Eezy järjestää aloittaville työntekijöille työllistymiseen tähtäävän koulutuksen ja työtä asiakasyrityksissään, joita on noin 6000 kappaletta. 

Koronatilanteesta huolimatta avoimia työpaikkoja on laajasti tarjolla eri aloilla.

”Työtä on nyt tarjolla erityisesti päivittäistavarakaupassa, logistiikassa ja rakennuspuolella, joissa avoinna on yli 500 työpaikkaa. Myös muilla toimialoilla löytyy satoja avoimia positioita. Matkailu- ja ravintola-alan ammattilaiset ovat todella kysyttyjä työntekijöitä ja olemme työllistäneet heitä korona-aikana muun muassa kaupan alalle. Olemme korona-aikana solmineet kaupan alalle lähes 7 000 uutta työsopimusta, joista matkailu- ja ravintola-alan työntekijöitä on ollut yli 1 400”, kommentoi Eezyn palvelutoimialojen johtaja Olli Tuominen.

Sokotel operoi Sokos Hotelleja ja Radisson Blu Hotelleja pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, Radisson Blu Hotel Oulua ja Break Sokos Hotel Edeniä Oulussa, sekä Original Sokos Hotel Royal Vaasaa. 

Sokotel on suomalainen hotellioperaattori ja osa S-ryhmää. Sokotel operoi pääkaupunkiseudulla, Suomen suurimmissa kaupungeissa, Virossa ja Pietarissa yhteensä 18 Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia.

Eezy Oyj on suomalainen henkilöstöpalveluyritys. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.