Päivähuone_tiedote_kuva

Sokos Hotellien päivähuone tarjoaa oman hetken etätöihin tai lepoon

Koronakriisi on mullistanut arkemme ja ravistellut muun muassa hotellien toimintaa. Ihmisten uudenlaisten tarpeiden ja hiljentyneiden hotellien yhdistelmä antaa mahdollisuuden ajatella hotellia yöpymisen sijaan myös muunlaisen rauhan tai levon tarjoajana. Tähän tarpeeseen osa Sokos Hotelleista tarjoaa päivähuoneita Suomessa ja Tallinnassa.

9.4.2020

Kerroimme jo aiemmin edullisesti hinnoitellusta viikkotarjouksestamme, joka tarjoaa väliaikaisen majoitusratkaisun vaikkapa etätyöskentelyyn tai remontin alta muuttamiseen. Aina ei kuitenkaan ole yöpymistarvetta, joten ratkaisu voi olla päivähuone, joka tarjoaa huolettoman ratkaisun etätyöskentelyyn tai muuhun omaan aikaan, kertoo tuottojohtaja Nina Nieminen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Päivähuone on käytössä klo 7.00−18.00 ja sen voi varata yhdelle tai kahdelle hengelle. Päivähuoneen varustukseen kuuluu kahvinkeitin tai hotellin vastaanotosta saatava termoskannu ja muut kahvittelutarvikkeet. Normaalit hotellin palvelut, kuten langaton verkko ja huonepalvelu, ovat myös käytössä.

Päivähuoneen voi varata suoraan hotellista tai Sokos Hotels -myyntipalvelusta. Varauksesta saa Bonusta S-Etukortilla ja S-Card-asiakkaat saavat varauksesta S-pisteitä. S-ryhmän operoimista hotelleista myös Radisson Blu Plaza Hotel Helsingistä voi varata päivähuoneen samoilla ehdoilla.

Hotelleissa tehdään kaikki mahdollinen asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi: Siivousta, kuten ovenkahvojen, hissinappuloiden ja muiden pintojen pyyhintää, on tehostettu. Käsien puhtaudesta huolehtiminen tehdään mahdollisimman helpoksi ja turvaväleistä pidetään huolta. Henkilöstö ei tule töihin pienessäkään nuhassa.

Päivähuoneita voi varata seuraavista hotelleista:

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

Original Sokos Hotel Kaarle, Kokkola

Solo Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

Original Sokos Hotel Kotkan Seurahuone

Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Original Sokos Hotel Ilves, Tampere

Break Sokos Hotel Vuokatti

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.