Itä-Suomen lomavinkit

S-ryhmän henkilöstön matkavinkit kesä-Suomeen, osa 3: Itä-Suomi

Me s-ryhmäläiset kokosimme parhaat lomavinkkimme kesäiseen Suomeen. Lomien lähestyessä Suomi alkaa jälleen näyttää kauneimpia kasvojaan ja lukemattomat viehättävät kohteet ympäri Suomen odottavat matkalaisia.

9.6.2021

Vinkeissämme pääroolissa ovat kymmenet hotellimme, joiden henkilökunta odottaa pitkän talven jälkeen malttamattomana, että pääsee palvelemaan lomakansaa. Niin tekee toki myös satojen ravintoloiden, liikennemyymälöiden, markettien ja muiden toimipaikkojemme henkilökunta.

Vinkkien toisessa osassa jatkamme matkaa Itä-Suomeen. Tähän osaan on koottu vinkit Etelä- ja Pohjois-Savosta sekä Etelä- ja Pohjois-Karjalasta. Paikkakuntien vinkit ovat aakkosjärjestyksessä. Sinne sitten vaan!

Bomba/Nurmes

”Bomba on monipuolinen kohde kauniissa Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla. Bomban kesästä ei tekemistä puutu. Villi Pohjolan monipuoliset palvelut löytyvät Bomban safaritalolta halusitpa sitten oppaan kanssa ikimuistoiselle retkelle tai vuokravälinein omatoimiselle seikkailulle. Pielinen ja alueen monipuoliset maastot mahdollistavat aktiivisen loman tai täydellisen pakomatkan luonnon hiljaisuuteen -ihan kummin vain sinä haluat kesälomaasi viettää: https://www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba

”Paljon on hienoja paikkoja, mut kyl Sokos Hotelli Bomba sijaitsee mielettömän upeissa maisemissa Pielisen rannalla.”

”Nurmekseen Bomballe-kylpylähotelliin!

Pääset nauttimaan puhtaasta Karjalaisesta luonnosta ja paikallisista herkuista. Aivan loistavat maastot kävelyyn, pyöräilyyn ja iso Pielisen järvi. Autoillen voi kiertää Pielisen ja tutustua matkan varrella esim. Lieksassa kuvanveistäjä Eva Ryynäsen ateljeehen, Lieksan Vuonislahdessa on myös Ryynäsen suunnittelema ja suurin työ, puinen Paaterin kirkko. Pieliselle pääsee myös seilaamaan, kantosiipialus Suvi-Express liikennöi väliä Vuonislahti-Koli.

Autoillen jatkat matkaa kohti Joensuuta ja eikun torille maistelemaan karjalaisia herkkuja. Jos tässä välissä väsy yllätti, niin kätevästi kaupungin keskustasta löytyy Sokos Hotel Kimmel. Matkan jatkuessa ajelet kohti Juukaa. Kannattaa poiketa Kolilla ihailemassa, ah niin suomalaista, kansallismaisemaa. Huipultahan taas löytyy Break Sokos Hotel Koli. Täällä voit vaeltaa Kolin kansallispuiston alueella ja kesäsesongin aikaan ajaa maisemahissillä hotellin ja luontokeskus Ukon välin.

Palataan 6-tielle ja jatketaan matkaa. Nunnanlahti on kiviteollisuudesta tunnettu kylä Juuan eteläpuolella. Tulikiven Kivikylässä voit tutustua kiven kiehtovaan matkaan muinaisista ajoista tulevaisuuteen. Paikalla voit levähtää, virkistäytyä ja pienemmälle väellekin on tekemistä.

Juuan kylän keskustassa on Puu-Juuka, viehättävä vanha kylän keskusta, jossa vaalitaan rakennusperinteitä 1800-luvulta.

Jatkaessamme kohti Bombaa, hieman Juuasta pohjoiseen kääntyy tie kolmesta saaresta muodostuvalle, Suomen korkeimmalle saarelle, Paalasmaalle. Mukava mutkitteleva tie on kiva ajaa etenkin polkupyörillä. Pielinen näkyy lähes koko ajan, ensimmäinen ylitys on lossilla - kokemus sinänsä. Korkeimman saaren huipulta, Lamminvaaran näkötornilta on huikaisevat näkymät.

Kun pääsemme takaisin Bomballe, on ihanaa virkistäytyä kylpylän puitteissa ja nauttia ravintolassa makoisaa karjalaista ruokaa.

Suosittelen, että varaat suoraan useamman vuorokauden joko lepäilyyn tai tutustumiseen lähialueella tai aktiiviliikunnan harrastamiseen.”

”Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes. Viime kesän lopulla perheen kanssa käytiin ja olin aivan äimistynyt miten en ollut koskaan kuullut paikasta aiemmin. Järven rannalla, vasta uudistettu kylpylä- ja ravintolaosasto ja monipuolisesti eri huonevaihtoehtoja.”

Joensuu

”Suositus Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu (sekä myöhemmin tänä vuonna uudistettuna avattava Kimmel). Käyntivinkkeinä torin toiselta puolelta löytyvä Taitokortteli, josta löytyvät mainiot piirakkatuotteet sekä ihania maisemia kannattaa kävellä ihailemaan Jokiasemalle. Tai napata pyörä matkaan Vaakunasta ja polkaista kasvutieteelliseen puutarha Botaniaan ja moikata perhosia samalla.”

Kuopio

”Original Sokos Hotelli Puijonsarvi, Kallaveden risteily ja lämmin kesäpäivä torilla. Kyllä sielu lepää ja saa kuunnella mukavaa murteen helinää.”

”Suomen Palm Beachiltä, melekein kuin Hawailta eli Mualiman Navalta, Kuopiosta Kirsi terve! Lämpimästi tervetulloo universumin keskipisteeseen nauttimaan aurinkolomasta ! Olemme poikki Puikkarin, Original Sokos Hotel Puijonsarven väellä koonneet kymmenen parasta vinkkiä juuri Sinun kesälomaasi ajatellen.

1. Kuopion kauneus hehkuu Kallaveden aaltojen voimalla. Kesän kauneuden aistit parhaiten ehdottomasti risteillen Kallaveden sisävesilaivoilla. Hotellimme vastaanotosta ostat risteilyliput edullisemmin ennakkoon hotellivieraanamme.

2. Mualiman napa eli Kuopion tori, on ohittamaton paikka. Kuopion savolaiseen sydämeen eli Kuopion torille hotelliltamme matkaa on vain viisi minuuttia. Kuopion torin ostospaikoista ykkönen on Suomen kauneimmaksi kauppahalliksi äänestetty Kuopion Kauppahalli sekä torin laidalla sijaitseva Sokos. Kuopion Sokokselta saat etuja, kun vilautat kassalla hotellihuoneesi avainkorttikoteloa.

3. Rantaloma Väinölänniemellä: hotelliltamme vain sadan rantapallon eli viiden minuutin kävelymatkan päässä pääset nauttimaan etelän rantalomatunnelmaa Väinölänniemen upealla hiekkarannalla. Jos palmujen katveessa aurinko liikaa porottaa ja kaipaat liikettä rantapäivääsi, auttaa rannalla sijaitseva Cafe Väinön elämysvuokraamo aktiviteetin nälkään.

Kuopion uusi uljas Kuntolaakson uimahalli pelastaa uimareiden sadepäivät 16.6.asti. Kuopion uimahallissa nautit hyppien huimasti jopa kymmenen metrin korkeudesta hyppytornista kuin lämpimästä kuplivasta porekylvystä. Perheen pienimmille polskijoille on luotu harjoitteluun matalampia kahluualtaita kuin taas vaativamman kuntoilijan makuun 10-rataisen 50 metrin pääaltaan. Kuopion uimahalli sulkeutuu yleisöltä 17.6. kesätauolle.

4. Bellanpuisto on monipuolinen kesäkeidas Kallaveden rannalla, Siikarannassa. Bellanpuiston kentillä nautit citygolfista tai Padelista Kallaveden laineiden liplatellessa. Citygolf- radalle et tarvitse greencardia vaan iloisen pelimielen. Hotellivieraanamme voit ostaa Bellanpuiston Citygolf-kentälle ennakkoon edullisemman pelilipun vaikka koko perheelle hotellimme vastaanotosta.

5. Puijo - onnellisuuden huipulla, on palanen metsäparatiisia keskellä kaunista Kuopiota. Puijon luonnonsuojelualueella nautit upeasta metsämaastosta niin pyöräillen, hölkäten tai ihan vain aistien vanhan suojellun metsän tunnelmaa. Tai kun kaipaat virtuaalista vauhtia hyppytornista tai mäenlaskua renkaalla: Puijo on elämysloman ehdoton ykköskohde. Legendaariseen Puijon torniin voit hotellivieraanamme ostaa edullisemmat liput hotellimme vastaanotosta.

6. Kuopion Eläinpuisto on koko perheen eläinten ystävien elämyksellinen retkikohde. Hotellimme lähin eläinpuisto löytyy kymmenen minuutin automatkan päästä, aivan Rauhalahden leirintäalueen vierestä. Toinen, hieman isompi Kuopion eläinpuisto sijaitsee Kuopion eteläpuolella Vehmasmäessä, jonne autoillen hurauttaa noin 20 minuuttia hotelliltamme.

7. Lelukauppa Partanen, aito, oikea ja paikallinen lelukauppa on jokaisen lapsen unelmien täyttymys. Lelukauppa sijaitsee samaisella kadulla hotellimme kanssa eli Minna Canthin katua Kuopion tuomiokirkon ohitse ja viidessä minuutissa oletkin jo perillä. Hotellivieraanamme saat vastaanotostamme Lelukauppa Partaselle leikkirahaa, joten lämmin suositus ostoskohteeksi on upea kuopiolainen lelukauppa.

8. Kuopion VB-valokuvakeskus ja monipuoliset museot pelastavat niin perheen pienimpien kuin isompien tiedon ja historian nälän. Kuopion upea VB-valokuvakeskuksen kesänäyttely 4.6.-29.8. Life's a Beach/Martin Parr ja videoinstallaatio Elsewhereland/Mika Mattila ovat Kuopion must see -näyttelyt.

Hotelliamme vastapäätä sijaitseva arkkitehtuurisesti upea linna eli Kuopion museo avaa ovensa uudistustöiden jälkeen kesäkuussa, joten ennen sitä suosittelemme vierailemaan Kauppakadun varrella sijaitsevassa Kuopion taidemuseossa tai melkein hotellimme naapurissa sijaitsevassa, upeassa puutalomiljöössä Kuopion korttelimuseossa.

9. Tahkolla vietät ihanan luonnollisen lomapäivän golfin, maastopyöräilyn, veneilyn, patikoinnin, kylpylän, frisbeegolfin tai Tahkovuoren pitkien portaiden valloituksen merkeissä. Suosittelemme hotellivieraitamme yhdistämään Kuopion kaupunkilomaan myös päivän, yön tai jopa viikon aktiviteettiloman Tahkolle, joka sijaitsee vain vajaan tunnin automatkan päästä hotelliltamme pohjoiseen.

10. Kuopion Lippumäen skeittiparkki on perheen ikiliikkujien unelmien täyttymys. Pakkaa kotoa mukaan oma skeitti, skuutti tai BMX-pyörä ja nautit hurjista kyydeistä upeassa, maksuttomassa Suomen toiseksi suurimmassa betoniparkissa.

11. ja kun Savossa ollaan, ei kymmeneen kaikki kiva Kuopion kesästä listaan mitenkään mahdu vaan sata muuta vinkkiä lisää kesäpäivän viettoon saat kysymällä hotellimme vastaanoton väeltä.

P.S. Jos oot oikein rohkee, niin tulet hyppeemään meijjän kanssa kympistä meijjän Vänärin, palamujen rannalle eli Väinölänniemelle."

”Kuopion Sokos Puijonsarvi saa maininnan. Mustikkakukkojen maa ja kiva pieni uimaranta ihan keskustassa. Shoppailu Matkuksessa helppoa ja sieltä Matkuksen pihalta löytyy huippuhieno lasten leikkipaikka 10/10.”

”Sokos Hotelli Puijonsarvi, Kuopio. Kuopio on mukava kesäkaupunki, höyrylaivaristeilyt Wanhasta Satamasta Kallaveelle, Ikeakin löytyy, monenmoista katselemista löytyy tästä kaupungista.”

”Kyllä minun sydän jäi viime kesänä Kuopioon. Nähtävyyksiä ja elämyksiä on yllinkyllin mm. Kallavesi, Saaristokaupunki, tori ja Puijon tornit. Majoitus ehdottomasti Original Sokos Hotel Puijonsarvessa.”

Lappeenranta

”Sokos Hotel Lappeenranta, jossa kaikki kiva lähellä. Voi shoppailla, käydä satamassa terassilla. Syödä kaupungin parhaissa ruokapaikoissa.”

”Miun on pakko johdattaa teijät vanhoille kotiseuduille Lappeenrantaan ja hotelli Lappeeseen!

Lappee on hotelli parhaalla mahdollisella sijainnilla aivan Lappeenrannan keskustassa ja uusitut huoneet on ihania, perheetkin mahtuu loistavasti. Saunan yhteydessä voi pulahtaa hotellin omaan uima-altaaseen.

Satama terasseineen, ravintolalaivoineen, torikojuineen ja hiekkalinnoineen on kävelymatkan päässä hotellilta, samoin linnoitus palveluineen. Satamasta pääsee myös risteilemään Saimaalle.

Myllysaaren uimarannalle kävelee ehkä yhden jätskituutin ajan ja sen voi napata vaikkapa lähellä olevalta torilta mukaan. Ja hotellistahan pääsee suoraan kauppakeskus Iso-Kristiinaan syömään, shoppailemaan, leffaan tai teatteriin.

S-ryhmän ravintoloita on kaupungissa joka lähtöön. On Rossoa, VENN, Amarillo, Las Palmas, Kehruuhuone, Coffee House, Kasinoterassi, Angus, Birra... Ja jopa Escape Room!

Ja jokaisen täytyy maistaa Vety, kun käy Lappeenrannassa. Allekirjoittanut suosittelee keittokinkulla ja kaikilla mausteilla. (Saa myös vegaanisena!) Tiedätkö muuten mikä erottaa vetyn ja atomin?

Eikä siinä vielä kaikki! Lappeenrannan naapuritkin tarjoavat vaikka ja mitä koettavaa. Idässä Imatralla kuohuu koski ja lännessä Luumäellä pääsee tutustumaan salpalinjaan ja presidentti Svinhufvudin kotimuseoon Kotkaniemeen. Jos Saimaa ja Imatrankoski ovat kauniit niin niin ovat myös Luumäen Kivijärven maisemat. Alueelta löytyy myös paljon muita kätkettyjä helmiä, jotka kutsuvat kesälomalaisia.”

”Pitää vielä sokerina pohjalla mainita itselleni niin rakas Lappeenranta - upea kesäkaupunki, kaunis Saimaa, kiinnostava historia, mukavat lappeenrantalaiset ja tietysti https://www.sokoshotels.fi/…/lappeenranta/sokos-hotel-lappee

”Lappeenranta kuuluu minun lemppareihin kesäkaupunkina. Vetyikahvit satamassa on aivan "must". Suosittelen lisäksi Saimaan kanavaristeilyä. Lappeenrannan lentokentällä on pieni, mutta erittäin mielenkiintoinen Karjalan Ilmailumuseo www.karjalanilmailumuseo.fi. Kaikki kävelymatkan päässä Original Sokos Hotel Lappeesta.”

”Mie kutsun teijät kaikki Lappeenrantaan ja Original Sokos Hotel Lappeeseen. Iloinen eteläkarjalainen palvelu odottaa! Upea ja vilkas satama, historiallinen linnoitus ja Saimaan siniset aallot. Jos täältä on pakko johonkin lähteä, niin sitten junailemalla Triplaan ja siitä kävellen Linnanmäelle huvittelemaan. Kesä tule jo!”

”Lähde Lappeenrantaan iloisten ihmisten kesäkaupunkiin. Keskustasta löydät risteilyt Saimaalle, vedyn&atomin, historiallisen Linnoituksen museoineen, kesäkahvilat ja terassit. Hiekkalinna 2021 rakentuu pelien ja pelaamisen monipuolisen maailman ympärille. Koko perheen keitaan palvelutarjonta kasvaa alueelle tulevalla Pomppulinnamaailma pop-up huvipuistokokonaisuudella. Myllysaaren uimarannalla viihtyy aamusta iltaan!”

”Meiltä Lappeenrannasta löytyy Suomen kaunein golfkenttä, upea Saimaa, upea luonto retkeilyreitteineen ja kohteineen. Kauniita urheilukohteita, lenkkeilymaastoja löytyy: rantaraitti, Huhtiniemen kuntoiluportaat, frisbeegolffia, Pappilanniemen luontopolku pururatoineen. Sorjonen-sarja kuvattu myös Lappeenrannan upeissa maisemissa.

Meillä Lappeessa on ihanat uudistetut superior-teemahuoneet (esimerkiksi Lumi-Kuutti, Purjehdus, Mökki...), kaunis uusi aamiaistila, VENN viihtyisine terasseineen ja kiva saunaosasto altaineen ja kuntosaleineen.

Hotellimme on hyvällä sijainnilla kauppakeskus IsoKristiinan yhteydessä, joten shoppailumahdollisuudet ovat vieressä. Teatteri ja elokuvateatteri sijaitsevat myös siinä. Meiltä saa polkupyöriä lainaan, joilla voit tutustua kaupunkiin monipuolisesti.”

Mikkeli

”Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli. Sähköpyörä sieltä käyttöön ja huruttellee Urpolan myllyyn, Kaihunharjuun, Naisvuorelle ja kauemmaksikin.”

”Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli! Aivan ihana kesäkaupunki ja todella mukavaa ja rentoa henkilökuntaa hotellissa. Paljon nähtävää kaupungissa ja lähiympäristössä ja jos sotahistoria kiinnostaa, niin Päämajamuseo ja Viestikeskus Lokki kätevän matkan päässä! Plussaa myös lähistöllä olevat S-ryhmän ravintolat mm. Pruuvi, Amarillo ja Rosso, joten on varaa valita mihin menee! Oon käynyt 2 tai 3 kertaa jo ja aion ihan varmasti mennä uudestaan lähiaikoina.”

”4.6 päämajakaupungissa Mikkelissä avautuu Sodan ja Rauhan keskus Muisti. Muisti on kansallisesti merkittävä interaktiivinen tiedekeskus, joka kertoo sodasta edistääkseen rauhaa. Lisäksi päämajakaupungissa kannattaa tutustua puutarhapuistoon, kävelymatkan päässä keskustasta ja Original Sokos Hotel Vaakunasta. Tervetuloa Mikkeliin, myö teitä jo tällä ootellaan! Lisätietoja kohteista on saatavilla https://mikkelipuisto.fi/puutarhapuisto/ ja https://www.visitmikkeli.fi/fi/palvelut/sodan-ja-rauhan-keskus-muisti

”Mun lempparipaikka kesäisin Geopark - kohteeksi valittu Astuvansalmen kalliomaalaukset Mikkelissä. Tänä kesänä pääset maalauksille kätevästi päiväretkelle Hop On Hop Off- kyydillä Mikkelistä.”

”Kesälomareissun kohteeksi kannattaa valita tänä kesänä Mikkeli ja Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli. Mikkelissä on paljon kiinnostavaa nähtävää, mm. kesäkuussa aukeava Sodan ja rauhan keskus Muisti, joka on aivan uudenlainen tiedekeskus niille, joita sodan historia kiinnostaa, ja erityisesti niille, joita se ei kiinnosta. Samalla reissulla kannattaa käydä Jalkaväkimuseossa ja torin laidalla Mannerheim-patsaalla. Ystävälliseksi ja avuliaaksi kehuttu Vaakunan vastaanotto neuvoo mielellään parhaat päivän vinkit Mikkeliin.”

”Mikkeli! Tuskin maltan odottaa uusia Hop On Hop Off -kierroksia, joiden mielenkiintoiset kohteet on nyt helposti saavutettavissa. Ristiina/Astuvansalmen kalliomaalaukset sekä Anttola/Luonterin vesistöalue -elämyskierroksilla osa matkasta taittuu vesillä, Kartanot ja puutarhat -kierros kulkee aivan Mikkelin lähiympäristössä ja oma suosikkini Käsitöiden taikaa, jolle on varmaan pakko itsekin osallistua vaikka pääsisin koska tahansa ajelemaan näihin itsekin (mutta on vaan niin upea ohjelma, että pitäis lähteä käsityöystävien kanssa nautiskelemaan) Katso vaikka itse www.visitmikkeli.fi

Savonlinna

”Savonlinnan Sokos-hotelli muikkuterassi ja laivamatka, ai että. Oli viime kesän kohokohta.”

”Hotelli Seurahuone, muikkuterassi, tori, lörtsy, muikut, höyrylaivaristeily ja upeat maisemat, eihän sitä ihminen muuta lomalla tarvitsekaan. Ja vielä lyhyt matka Punkaharjulle ja Saimin ihanaan hotelliin ja mökkeihin ja maisemiin.”

”Savonlinna ja Savonlinnan Seurahuone.Erittäin ihanat maisemat huoneista ja Muikku baarista. Muutenkin Savonlinna on ihana kesä kaupunki ja nähtävyyksiä on paljon esim Olavinlinna, risteilyt Saimaalla ja Pikku kakkosen puisto lapsille.”

”Savonlinna

  • Hotellit Seurahuone tai Tott

  • Muikkuterassi ja näkymä Saimaalle

  • Savonlinnan tori

  • Olavinlinna

  • Lippakioski ja pehmis

  • luonto ja Saimaa

  • sopii myös urheilijalle, kaikkea kivaa vuokrattavana pyörästä SUP-lautaan

  • lähellä Punkaharju, Sulkava, Kerimäki joissa omat näkemisen arvoiset kohteet"

”Savonlinna on yksi Suomen vilkkaimmista kesäkaupungeista tänäkin kesänä. Savonlinnan kesään kuuluu risteily - illalliset upeassa keskiaikaisessa Olavinlinnassa, runsas aktiviteetti tarjonta, vilkas torielämä ja tietysti paistetut muikut Original Sokos Hotel Seurahuoneen Muikkuterassilla. Seurahuoneen lisäksi majoittua voit Hotelli Tottissa. Molemmat hotellimme sijaitsevat upealla paikalla torin ja matkustajasataman tuntumassa, nähdään Savonlinnassa!”

”Ehdottomasti Savonlinna! Savonlinnaa ei turhaan valittu viime vuonna 2020 Suomen parhaaksi kesäkaupungiksi!

Täällä on kaikki mukavan lähellä, aivan käden ulottuvilla! Upeaan Olavinlinnaan tutustuminen mielenkiintoisella opaskierroksella kuuluu ilman muuta asiaan, samoin tutustuminen mittavan uudistuksen jälkeen kesäkuun alussa avattavaan Riihisaari - Saimaan luoto-ja museokeskukseen vaihtuvine näyttelyineen.

Vesielementti on Savonlinnassa kaikkialla upeasti läsnä, Savonlinna on saarille rakennettu kaupunki ja Savonlinnalla on rantaviivaa enemmin kuin Espanjalla!

Maisemaristeilyt perinteisillä höyrylaivoilla tai pienemmillä moottorilaivoilla on ehdoton must! Kesäkuun alusta elokuun loppuun risteilyjä lähtee vähintään joka tunti klo 10 - 18. Lisäksi Teemaristeilyjä tehdään useita mm. norppabongauksen, merirosvoristeilyn tai vaikka sienientuntemuksen teemalla, kokojuhannuskokkoja tai Pyhän Olavin päivän ilotulitusta katsomaan.

Omatoimiseen vesillä liikkumiseen on Savonlinnassa myös huikean hienot mahdollisuudet! Vuokrauspisteitä on keskustassa Seurahuoneen lähellä useampia, joista saat vuokralle SUP-laudan, kanootin, polku-, soutu- tai moottoriveneen ja menox vaan! Ihania pieniä saaria, luotoja, kanavia, salmia ja siltojen alituksia on upeasti tarjolla! Missä muualla muka pääset vesille vaikka suppailemaan aivan kaupungin ydinkeskustassa, jossa voit välillä pistäytyä vaikka torille lörtsykahville!? Vahva suositus vesillä liikkumiseen Savonlinnassa! Opastettujakin melontareissuja tarjoaa mm. Activitymaker.

Uimaan pääsee melkein joka kolkalta myös lemmikin kanssa!

Savonlinnan hieno erikoisuus on myös Kaupunkisoutuveneet, joita voi kuka vaan varata veloituksetta käyttöönsä Sääminki-seuran nettilinkissä!

Vesielementtiä ei unohdeta myöskään ruokaillessa, sillä Seurahuoneen Muikkuterassin voissa paistetut muikut pitää ehdottomasti myös nauttia 6.krs terassilta avautuvien upeiden maisemien kera!

Tervetulloo Savonlinnaan!

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.